Survivor All Star: Φέρτε πίσω τον Ντάνο να σώσει το reality

Είναι ανούσια η ζωή στον Άγιο Δομίνικο χωρίς τον λαϊκό ήρωα από την Σκιάθο.

Ο Γιώργος Λιανός υποσχέθηκε πως θα είναι ο καλύτερος κύκλος Survivor που θα έχουμε δει στις τηλεοπτικές οθόνες μας. Το concept είναι ελκυστικό καθώς από τις παραλίες της Καραϊβικής θα περάσει όλη η αφρόκρεμα του reality επιβίωσης. Οι καλύτεροι παίκτες, οι πιο ιντριγκαδόροι, εκείνοι που θα παίξουν με τα κατώτερα ένστικτα του τηλεοπτικού κοινού. Εξάλλου αυτό είναι το Survivor, ένα παιχνίδι επιβίωσης για τους συμμετέχοντες αλλά και για το κοινό. Ωστόσο όταν υπόσχεσαι να έχεις τους καλύτερους, τότε οφείλεις να το κάνεις πράξη. Και εσύ κύριε Ατζούν, δεν το κατάφερες.

 

 

Τουλάχιστον προς το παρόν καθώς οι απουσίες είναι τρανταχτές. Με μεγαλύτερη εκείνη του Γιώργου Αγγελόπουλου aka Ντάνου. Του λαϊκού ήρωα από την Σκιάθο, του ανθρώπου που έκανε οικογένειες να διχαστούν και να τσακωθούν στο πιο πετυχημένο Survivor της ελληνικής τηλεόρασης. Ήταν εκείνη η εποχή που όλοι κλεινόντουσαν στα σπίτια τους και τα bars άδειαζαν από κόσμο. Εποχές που το Survivor παιζόταν 5 φορές την εβδομάδα και τις 2 μέρες που είχαμε «ρεπό» δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Όπου και να στεκόσουν, όλοι μιλούσαν για το φαινόμενο Survivor. Για την κόντρα Στέλιου Χανταμπάκη – Ειρήνης Παπαδοπούλου, για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Ντάνο, εκείνο το love story που δεν εκπληρώθηκε ποτέ. Εξάλλου οι μεγάλοι έρωτες δε φοράνε νυφικό. Μόνο μαγιό και σπάνε καρύδες.

 

 

Survivor χωρίς Ντάνο, φαγητό χωρίς αλάτι

Το φαγητό τρώγεται ανάλατο; Με προσπάθεια. Το Survivor βλέπεται χωρίς Ντάνο; Με κανέναν απολύτως τρόπο. Καλές οι κόντρες και οι ίντριγκες αλλά ο superstar του επιτυχημένου reality λείπει. Η απουσία του είναι τρανταχτή. Σαν να λείπει ο Messi από το Μουντιάλ. Αλήθεια ποιος δε θα ήθελε μια επανένωση Χανταμπάκη – Βαλαβάνη – Μισθοφόρου και Ντάνου; Ποιος δε θα ήθελε να δει μάχη στον στίβο ανάμεσα σε Μπόγδανο – Γκότση – Δαλάκα – Κατσούλη και Ντάνου; Σε κάθε στιγμιότυπο που βλέπουμε, πάντα θυμόμαστε με μελαγχολία τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Τον γοητευτικό Ντάνο που όλες οι γυναίκες είχαν ερωτευτεί, που όλοι οι άνδρες είχαν ζηλέψει, εκείνον τον τύπο που δεν έχανε με τίποτα. Τον σχεδόν ανίκητο παίκτη που τσάκιζε κάθε αντίπαλο. Που έκανε τον σταυρό του και κέρδιζε τους Τούρκους.

Ο Ντάνος λείπει και μαζί τα ντανοπιτάκια του. Εκείνη η μυστική συνταγή που έγινε ανάρπαστη στους φούρνους της Σκιάθου εκείνο το καλοκαίρι. Αν ο Ατζούν θέλει να σπάσει κάθε ρεκόρ, πρέπει να βρει τον τρόπο να τον πείσει.   



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved