Associated Press Tesla: Λέτε να είναι κοντά η απόλυση του Elon Musk;

Αν αυτά που λέγονται είναι αλήθεια τότε θα είναι η μεγαλύτερη απόλυση της ιστορίας. 

Ένας από τους μεγαλύτερους μετόχους στην Tesla ο Leo Koguan έχει πολλά νεύρα με τον Musk μιας και ο δεύτερος είχε υποσχεθεί πως δεν θα πουλούσε τις μετοχές του. Ο Musk όμως πούλησε τις μετοχές του και όλα βγάζουν νόημα. Ο εμπνευστής και ιδρυτής της Tesla είναι σαν να αποφασίζει να αποχωρήσει. Ή μήπως είναι απόλυση; Κανείς ακόμη δεν γνωρίζει ακριβώς και πολλά λέγονται. Είναι φανερό πως κάτι πολύ μυστηριώδες συμβαίνει στην Tesla. O Koguan πιστεύει πως η κίνηση του Musk να πουλήσει τις μετοχές του είναι ένδειξη πως πρέπει να φύγει από την εταιρία και μάλιστα άμεσα.

 

 

Tελικά ο Elon Musk δεν είναι και τόσο μεγάλος οπαδός της ελευθερίας του λόγου

Τα εσωτερικά ζητήματα της εταιρίας έχουν πάρει κυριολεκτικά φωτιά μετά την κίνηση του Musk να πουλήσει τις μετοχές του. Όλα έχουν γυρίσει ανάποδα και κανείς δεν μπορεί να πει με ακρίβεια τι ακριβώς «παίζεται». Φαίνεται ότι ο Koguan και ο Musk δεν μοιράζονται το ίδιο όραμα. Με την δήλωσή του ότι το αφεντικό της Tesla πρέπει να αλλάξει άμεσα, ο Koguan εννοεί ότι ο Musk πρέπει να απομακρυνθεί από τη θέση του CEO και να τον αντικαταστήσει κάποιος άλλος. Είναι όμως δυνατόν να απολύσουν τον ίδιο τον ιδρυτή της εταιρίας; Αυτό μόνο οι δικηγόροι μπορούν να τo πουν με σιγουριά.

 

 
 

Άλλες πηγές από τον επιχειρηματικό κόσμο αναφέρουν πως βασική αιτία της πώλησης των μετοχών της Tesla είναι το Twitter και η πρόσφατη εξαγορά του. Οι κακές γλώσσες όμως τον θέλουν να φεύγει άμεσα από την Tesla. Τι άλλο τρελό θα δούμε; Και κάτι άλλο που το μάθαμε πάλι πρόσφατα, με την αγορά του Twitter από τον Elon Musk, αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η General Motors, η Volkswagen και η Audi σταμάτησαν να βάζουν διαφήμιση στην συγκεκριμένη πλατφόρμα. Μάλλον θα έχουμε δραματική συνέχεια σε όλο αυτό. Πώς είναι άραγε να σε απολύουν από την ίδια σου την εταιρία;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved