Associated Press Ποιος θέλει να δολοφονήσει τον Elon Musk;

Ο ίδιος αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον.

Όλοι γνωρίζουμε καλά τον Elon Musk και την μανία του με τα social media. Ο άνθρωπος εκτός από δεινός επιχειρηματίας είναι κι ένας καταπληκτικός PR agent του ίδιου του του εαυτού. Πολύ πρόσφατα όμως ο ίδιος έμαθε κάποια νέα που τον έχουν ανησυχήσει. Μάλλον πρέπει να φοβάται για την σωματική ακεραιότητα. Υποτίθεται πως ο ίδιος έχει γίνει στόχος «κάποιων πολύ, πολύ κακών ανθρώπων» προειδοποίησε η Caitlyn Jenner, με τις κινήσεις του από όταν ανέλαβε το Twitter, σε σημείο που αρκετοί celebrities του τα λένε δημοσίως. Τραβάει το κράξιμο αυτός ο άνθρωπος αλλά τώρα τα πράγματα μάλλον πάνε χειρότερα.

Γιατί ο Elon Musk τα βάζει με την Apple;

 
 

«Ελπίζω να είσαι περικυκλωμένος από σεκιούριτι και σε μια εξαιρετικά ασφαλή και άγνωστη τοποθεσία. Μόλις έγινε ο Νο.1 δημόσιος εχθρός για κάποιους πολύ, πολύ κακούς ανθρώπους. Προσεύχομαι για την ασφάλειά σου και σε ευχαριστώ για την γενναιότητά σου! Χρειαζόμαστε περισσότερους Elon Musk στην κοινωνία μας», έγραψε η Caitlyn Jenner. Η δική μας άποψη όμως ίσως να διαφέρει λιγάκι αλλά εντάξει καταλαβαίνουμε ο άνθρωπος πλέον έχει γίνει media persona. Όλα είναι ένα παιχνίδι για το ποιος θα πει την μεγαλύτερη βλακεία. Έτσι για να έχουμε να ασχολούμαστε κάπως.

 

Αφορμή για το tweet στάθηκε το «πράσινο φως» που έδωσε ο Muskγια τη δημοσίευση των Twitter Files. Στα συγκεκριμένα αρχεία υπάρχουν και στοιχεία από την προηγούμενη διοίκηση του Twitter, ότι λογόκρινε τη New York Post το 2020 σε ένα δημοσίευμα για την την υπόθεση του laptop του γιου του Joe Biden.

«Το Twitter που ενεργεί από μόνο του για την καταστολή της ελευθερίας του λόγου δεν αποτελεί παραβίαση της 1ης τροπολογίας, αλλά το να ενεργεί υπό τις εντολές της κυβέρνησης για την καταστολή της ελευθερίας του λόγου, χωρίς δικαστικό έλεγχο, είναι», έγραψε ο Elon Musk.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved