Ο Hasbulla μόλις υπέγραψε χρυσό πενταετές συμβόλαιο με το UFC

Ο Marcelo των πολεμικών τεχνών, θα έλεγε κανείς

Την είδηση έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος με ειδίκευση στο ΜΜΑ, Igor Lazorin, αν και το συμβόλαιο που έκλεισε ο Mini Khabib, δεν είναι ακριβώς το συμβόλαιο που θα περίμενε κάποιος από το UFC. Οι πληροφορίες θέλουν το άξιο τέκνο του Dagestan που έχει γίνει ανεπίσημη μασκότ του MMA, να αναλαμβάνει ουσιαστικό ρόλο στην προώθηση του UFC και επίσημα. 

Γιατί όλος ο κόσμος ασχολείται συνέχεια με τον Hasbulla Magomedov;

Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές όλες οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του, αλλά φήμες λένε ότι φανταστικός τύπος με την υψίσυχνη φωνή, θα παίρνει κάτι παραπάνω από τους περισσότερους αθλητές του UFC κεφαλαιοποιώντας την τρομερή του παρουσία στο Instagram και το TikTok. 

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ορμήξει στο οκτάγωνο μαζί με τους συμπατριώτες του, Khabib Nurmagomedov και Islam Makhachev για να επιδοθεί σε κάτι που μοιάζει με μάχη, αν και με το ύψος που φτάνει το ένα μέτρο και το βάρος των 18 κιλών, είναι μάλλον απίθανο να τον δούμε σε πραγματική μάχη σώμα με σώμα.

 

 

Η εμμονή που έχει το MMA με τον Hasbulla είναι ακόμα μεγαλύτερη από αυτή που έχουμε εμείς στα social media και δεν τον λατρέυουν μόνο οι συμπατριώτες του που τον έχουν για πηγή εμψύχωσης. Tony Ferguson και Dana White είναι μόνο μερικά από τα μεγάλα ονόματα του χώρου που πίνουν νερό στο όνομα του διασημότερου Νταγκεστανού. 

Μάλιστα ο ισχυρός άντρας του αθλήματος, Dana White δήλωσε πως ευχαριστεί τον Hasbulla για το ότι του χάρισε το ποστ με το μεγαλύτερο engagement. O White έχει 6,7 εκ. ακολούθους και το βίντεο με τον Hasbulla είχε 6,4 εκ. views, ο Mini Habib μπορεί να μην δέρνει σαν τον κανονικό Habib, αλλά τσακίζει τον αλγόριθμο του Instagram.

 

 

Φυσικά όπως όλοι οι μεγάλοι άντρες δεν έχει μόνο οπαδούς, αλλά και haters. Διασημότερος όλων ο Conor McGregor ο οποίος σε μια σειρά από tweets απειλούσε να δείρει τον Hasbulla. Tweets που αναγκάστηκε να σβήσει μετά από λίγο, αν και με την πορεία που έχει πάρει η καριέρα του Notorious, παίζει να τις έτρωγε κι από τον Hasbulla.Ο ήρωας του Νταγκεστάν απάντησε με χιούμορ στις απειλές του Ιρλανδού ονομάζοντας μια κατοικίδια κότα που έχει “Conor McGregor”. Ελπίζουμε τώρα που θα τον βλέπουμε πιο συχνά στο UFC να τη φέρει μαζί του και γιατί όχι, να τη βάλει κι αυτή στο κλουβί.  

 

Hasbulla | BEST MOMENTS


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved