Ο Conor McGregor έχασε πολλά περισσότερα από έναν αγώνα

Η χρονιά του Notorious ξεκινάει με νοκ άουτ και επιθέσεις στα social media. Κάποιες από αυτές, λένε και μεγάλες αλήθειες.

Η νέα χρονιά δεν ξεκίνησε σίγουρα ιδανικά για τον Conor McGregor, μιας και το Σάββατο υπέστη την πρώτη του ήττα με νοκ άουτ από τον Dustin Poirier. Στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Fight Island του Abu Dhabi, ο Ιρλανδός παρότι έκανε μια καλή εμφάνιση στον πρώτο γύρο δείχνοντας να ελέγχει την κατάσταση, δέχτηκε ένα μπαράζ από γρήγορες και καταστροφικές γροθιές που τον έβγαλαν νοκ άουτ λίγο μετά το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου.

 

 

Την στιγμή που ο Poirier δήλωνε στη συνέντευξη Τύπου πως θα έκλεινε το 1-1 ανάμεσά τους με έναν ακόμη αγώνα, ο McGregor δήλωνε πως η ήττα του κόστισε και πως θα περάσει καιρός για να δει τα πράγματα διαφορετικά. Το πρόβλημα ωστόσο δεν είναι μόνο η ήττα. Αν ξέρει κανείς κάτι για τον Notorious, είναι πως έχει και μεγάλο στόμα. Αυτό δεν το έχουν ξεχάσει τόσο το κοινό και οι δημοσιογράφοι, όσοι και όλοι οι άνθρωποι που τον έχουν συναντήσει στο ρινγκ. Ή μάλλον, σχέδον όλοι. Με το μπαράζ των γροθιών του Poirier, ο McGregor δέχτηκε ένα μπαράζ επιθέσεων για την ήττα του, από τους Floyd Mayweather και Khabib Nurmagomedov, ενώ εδώ και αρκετό καιρό έχει αποτελέσει στόχαστρο για τον μαχητή, ράπερ και YouTube celebrity, Jake Paul.

 

 

Ο Paul κοροϊδεύει εδώ και καιρό τον Ιρλανδό, ξεκινώντας από επιθέσεις στη γυναίκα του, ενώ την βραδιά μετά την ήττα ανέβασε ένα βίντεο το οποίο τον έδειχνε να γελάει υστερικά και να προσφέρει μόλις...10.000 δολάρια για μία μάχη αναμεταξύ τους – κοροϊδεύοντας με αυτόν τον τρόπο τις αμοιβές του. Τα λόγια τους δεν κράτησαν ούτε οι υπόλοιποι δύο μαχητές που έχουν υπάρξει στο ρινγκ με τον Notorious. Ο Mayweather ανέφερε πως ο McGregor δεν μπορεί να κερδίσει ούτε στο ίδιο του το σπορ, ενώ θέλει να αντιμετωπίσει τον Manny Pacquiao. Για τον αγώνα τους, είχε σχολιάσει πως θα είναι σαν να βλέπει «τα αποφάγια μου να τρώνε τα αποφάγια μου».

 

 

 

Τα σχόλια του Nurmagomedov ήταν σίγουρα αυστηρά αλλά κυρίως πιο τεχνικά και δίνουν μία άποψη για το τι γίνεται πίσω από τις πόρτες στο προπονητικό team του McGregor. Συγκεκριμένα σχολίασε στο Twitter. «Αυτό συμβαίνει όταν αλλάζεις το προπονητικό σου team, σταματάς να κάνεις προπονήσεις με τους εκπαιδευτές που σε έκαναν πρωταθλητή και χρησιμοποιείς πιτσιρίκια που δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα». Πέρα από το γεγονός ότι το μόνο που έχει κάνει ο McGregor είναι να αποκαλέσει τον Jake Paul «μπερδεμένο παιδάκι» δεν είχε να πει κάτι για τα σχόλια του Mayweather ενώ αναφέρθηκε στον Nurmagomedov ως «τον άνθρωπο που δεν μπορεί να ρίξει μία κλωτσιά».

 

Αυτή είναι ίσως η χειρότερη στιγμή του McGregor που έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν και όλα όσα έχει πει σε προηγούμενες δηλώσεις. Εκτός από την ήττα έχει έναν πληγωμένο εγωισμό και μία ακόμη πιο κατεστραμμένη αυτοπεποίθηση που δείχνει να μην ξέρει πως να χειριστεί. Οπότε μπορεί να πεις κανείς με ευκολία ότι μετά από δύο παγκόσμιες τίτλους στο UFC, έχασε πολλά παραπάνω από μία μάχη. Την υπόληψή του.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved