Η μαγεία του να είσαι viral από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει μία μέρα και να μην μπω στο προφίλ του Hasbulla για να δω έστω κι ένα μικρό βιντεάκι του. Έχει καταντήσει να είναι ο φανταστικός μου φίλος. Στέλνω φωτογραφίες του σε φίλους, στη δουλειά ασχολούμαστε όλη μέρα με αυτόν, με λίγα λόγια είναι ένα θέμα ψυχαγωγίας που μας απασχολεί κάθε μέρα. Ο Hasbulla είναι θρησκεία, είναι ένα μνημείο του ίντερνετ.

Ποιος είναι όμως αυτός ο διαβόητος τυπάκος; Αυτός ο μικρούλης που έχει ξεσηκώσει τόσο ντόρο;

 

 
 

O Hasbulla Magomedov είναι αγαπητός σε πολλούς και πραγματικά κατανοητός από πολύ λίγους. Κι εδώ είναι το plot twist με τη φάση του.

Με περισσότερους από 2 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και περίπου 4,7 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok, αυτό το ιντερνετικό τρολ που δεν ξεπερνάει το 1 μέτρο έχει γίνει σταθερά γνωστό όνομα σε σχεδόν οποιαδήποτε γωνιά της Γης με πρόσβαση στο διαδίκτυο - μια εξέλιξη που εξηγείται και δεν προκαλεί έκπληξη.

Μπορεί το δικαστικό saga Johnny Depp vs Amber Heard από πάθημα να γίνει μάθημα;

 
 

Όλοι ρωτάνε διαρκώς ερωτήσεις του τύπου: Ποιος είναι τέλος πάντων αυτός ο Hasbulla, τι το ιδιαίτερο έχει, πόσα χρήματα αξίζει, πόσο ύψος έχει, πόσο χρονών είναι και πολλά άλλα περίεργα.

Το μόνο σίγουρο όμως είναι πως ο Hasbulla Magomedov είναι ο βασιλιάς του Dagestan.

Είναι 19 χρονών, η εθνικότητα του είναι Ρωσική, γεννήθηκε το 2003, αξίζει 100.000 δολάρια.

Ο Hasbulla Magomedov είναι μια έκπληξη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από τη Δημοκρατία του Νταγκεστάν (Ρωσία) που άρχισε να δημοσιεύει περιεχόμενο στο Instagram στα τέλη του 2020. Ο Hasbulla είναι πλέον αντικείμενο αμέτρητων viral βίντεο τόσο στο Instagram όσο και στο TikTok με 2,4 εκατομμύρια οπαδούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως μερικοί από εσάς ίσως γνωρίζετε, το Dagestan είναι επίσης το μέρος από όπου κατάγεται ο ασυναγώνιστος αθλητής μικτών πολεμικών μαχών και ο συνταξιούχος πρωταθλητής ελαφρών βαρών του UFC Khabib Nurmagomedov. Ο Hasbulla έλαβε γρήγορα το παρατσούκλι "Mini Khabib" λόγω α) της περίφημης αναπαράστασης της ζύγισης του Khabib στο UFC 229 και γ) της απορριφθείσας φήμης ότι είναι ο πραγματικός γιος του Khabib και γ) της πραγματικής σχέσης του με τον Khabib Nurmagomedov.

 

 
 

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο Hasbulla και ο θρύλος των μαχητών είναι «στενοί φίλοι». Εκτός από μερικές δημόσιες εμφανίσεις μαζί, αυτό φαίνεται να είναι αβάσιμο.

Το όνομα του έχει εμφανιστεί μέχρι και στο διάσημο podcast του Joe Rogan.

Ναι ο Hasbulla είναι 19 χρονών αν και πολλοί νομίζουν πως είναι πολύ μικρότερος. Αυτό συμβαίνει λόγω της γενετικής του πάθησης η οποία δεν τον αφήνει να μεγαλώσει άλλο σωματικά.

Πάσχει από την γνωστή πάθηση με όνομα Growth Hormone Deficiency ή αλλιώς νανισμό.

Το ύψος του Hasbulla δεν ξεπερνάει το ένα μέτρο κι όμως η διασημότητα του είναι απίστευτα μεγάλη σε όλο τον κόσμο. Πραγματικά κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved