Assosiated Press Conor McGregor: Σοβαρότητα και «Notorious» δεν πάνε πακέτο

Δεν συμφωνούμε με τη δημοσίευσή του και δεν θα είναι και η πρώτη φορά βέβαια.

Δεν είναι δα κάνα νέο συνταρακτικό για τον Connor McGregor το ότι ανέβασε κάτι στο Instagram, κάτι ιδιαίτερο είπε ή κάτι εντελώς σκανδαλώδες έκανε. Αν μας έχει πείσει για κάτι από τότε που τον μάθαμε είναι ότι ο τύπος απλά κάνει την τρέλα του καθημερινότητα. Και ειδικά τώρα που πέρασε η μπογιά του στο ΜΜΑ και δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη, αυτές οι στιγμές είναι δεδομένο ότι θα επιδεινωθούν.

Ειδικά από τότε που τα έβαλε με τον Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ.

Καλή ώρα όπως η χτεσινή του ανάρτηση από το πολυτελές σκάφος του στα social media. Εκεί όπου απαθανάτισε τη σύζυγό του Ντι Ντέβλιν την ώρα μιας πιο «προσωπικής» πράξης χαμηλά στο κορμί του.

Δείτε το βιντεάκι στο Twitter του fight.gr:

 

Σας προκαλεί έκπληξη;

Είναι κάποιοι άνθρωποι καλώς ή κακώς που δεν μπορείς να τους περάσεις χαληνάρι, όσο και αν προσπαθήσεις. Και αν το καταφέρεις θα σε πάρουν και σένα μαζί τους, μέχρι να πετύχουν δυστυχώς κάποιον χειρότερο από αυτούς. Το βίντεο του McGregor σίγουρα δεν ήταν από εκείνα που έχουν θέση δημοσίως, ούτε και θέλουμε να τα βλέπουμε.

Εμείς θα θέλαμε να τον δούμε κάποια στιγμή ιδιοκτήτη ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ακόμα και αν το κατέβασε αργότερα το κράξιμο είχε ήδη πέσει σύννεφο. Το ερώτημα βέβαια είναι άλλο. Ο McGregor το ανέβασε μεν, η Ντι Ντέβλιν που είναι και μητέρα των παιδιών του, δεν είχε λόγο στην ανάρτηση; Αυτό είναι κάτι που δεν θα το μάθουμε (μάλλον). 

Επειδή μιλάμε για τον Notorious, ας θυμηθούμε στο παρακάτω βίντεο μερικές από τις πιο «έξαλλες» στιγμές του θερμόαιμου Ιρλανδού:

Conor McGregor worst moments


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved