Dating hacks για να δείχνεις άνετος και γοητευτικός σε κάθε ραντεβού σου

Από την ολοκληρωμένη περιποίηση με αποσμητικό AXE μέχρι το statement πουκάμισο που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Αφού προηγήθηκε ένα εύλογο διάστημα φλογερού flirting και τακτικού texting, βρήκες επιτέλους το θάρρος να ζητήσεις από την κοπέλα που σε ενδιαφέρει να βγείτε ραντεβού. Μπορεί τα λεπτά μέχρι να λάβεις το μήνυμά της να σου φάνηκαν κάτι λιγότερο από έναν αιώνα όμως, η απάντηση ήταν θετική και πλέον, ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την ημέρα της μεγάλης συνάντησης.

Μέχρι να φτάσει αυτή η μέρα, βέβαια, εσύ θα κάθεσαι σε… αναμμένα κάρβουνα, διότι ξέρεις καλά πως «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» και η εντύπωση που θα δημιουργήσεις στο πρώτο σας επίσημο ραντεβού είναι αυτή που θα κρίνει αν θα υπάρξει κάποιο επόμενο.

Ομολογουμένως, τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο εύκολα αν κάποιος είχε μπει στον κόπο να γράψει ένα manual για πρώτα ραντεβού με 100% επιτυχία, ωστόσο, επειδή δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, θα βασιστούμε στην εμπειρία μας, αλλά και στις συμβουλές των αγαπημένων μας YouTubers από τα βίντεο της νέας καμπάνιας, Fresh Tips By AXE, για να σε καθοδηγήσουμε βήμα-βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Kαι αν υπάρχει κάτι που μας έχει διδάξει η εμπειρία, αυτό είναι πως δεν υπάρχει ιδανικό ραντεβού, εκτός αν είσαι ο Ryan Gosling και εκείνη η Emma Stone στο «La La Land», οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να εναποθέσεις τις ελπίδες σου για ένα κινηματογραφικό date σε εσένα τον ίδιο.

 

axe1

 

Με λίγα λόγια, η γοητεία και η άνεσή σου είναι τα συστατικά που θα οδηγήσουν το ραντεβού σας εκεί που θέλεις, δηλαδή σε ένα πρώτο φιλί ή σε ένα δεύτερο ραντεβού. Ακριβώς για αυτό, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μία λίστα με dating hacks βγαλμένα από τη ζωή, τα οποία υπόσχονται να φέρουν στην επιφάνεια την πιο άνετη και γοητευτική εκδοχή σου.

 

Αφιέρωσε χρόνο στην περιποίησή σου για να ανακαλύψεις την πιο epic εκδοχή σου

Να θυμάσαι πως η «ιεροτελεστία» περιποίησης που θα πραγματοποιήσεις πριν από το ραντεβού σας είναι «το Α και το Ω», διότι είναι αυτή που θα σε προετοιμάσει κατάλληλα για τη συνάντηση και συγχρόνως, θα φέρει στην επιφάνεια την πιο epic εκδοχή σου. Διότι όταν ξέρεις πως έχεις εξασφαλίσει μία καθαρή και περιποιημένη εμφάνιση και κυρίως, όταν έχεις εμπιστευτεί την επιτυχία σου στο AXE Epic Fresh Roll On Αποσμητικό, το οποίο σου προσφέρει 48ωρη αντιιδρωτική προστασία και μοναδικό άρωμα με «νότες» γκρέιπφρουτ και ανανά, δεν χρειάζεται να ανησυχείς πως ο έντονος ιδρώτας από το άγχος, τη ζέστη και το τρέξιμο, θα αποκαλυφθεί μέσα από εμφανή σημάδια στα ρούχα σου. Αφού περιποιηθείς τα γένια και τα νύχια σου, λοιπόν, θα κάνεις ένα απολαυστικό μπάνιο το οποίο θα σε αναζωογονήσει, θα φτιάξεις τα μαλλιά σου, θα βάλεις το αποσμητικό σου και θα είσαι πλέον έτοιμος να βρεις τα ρούχα που θα σε συντροφεύσουν στο ραντεβού σας.

 axe22222

Προτίμησε μία άνετη «πανοπλία» που δεν σε περιορίζει, αλλά σε αναδεικνύει με στυλ

Τα ρούχα που θα επιλέξεις να φορέσεις σε ένα ραντεβού είναι αυτά που θα κρίνουν πώς θα αισθάνεσαι κατά τη διάρκεια της συνάντησης. Και επειδή θέλεις να νιώθεις coοl και άνετος, ώστε να μπορείς να εκφράζεσαι ελεύθερα και να «παίξεις» μπάλα, φρόντισε να επιλέξεις μία «πανοπλία» που θα σε αναδεικνύει και θα σε κάνει να δείχνεις ακαταμάχητος, χωρίς να σε περιορίζει. Αυτό που χρειάζεσαι, λοιπόν, είναι ένα casual αλλά προσεγμένο σύνολο, το οποίο θα δείχνει πως έχεις στυλ και γούστο, αλλά δεν θα «βγάζει» μάτι πως πάσχισες μπροστά από τον καθρέφτη για να το δημιουργήσεις.

Για παράδειγμα, ένα άνετο φαρδύ πουκάμισο με κάποιο εντυπωσιακό print σε συνδυασμό με ένα υφασμάτινο ή λινό παντελόνι, είναι ακριβώς αυτό που θα σε κάνει να δείχνεις κομψός και ανέμελος. Σε κάθε περίπτωση, ένα από τα δύο κομμάτια, δηλαδή το πουκάμισο ή το παντελόνι, καλό είναι να διαθέτει κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο, ένα μοτίβο ή μία σπάνια απόχρωση, ώστε να «ανεβάζει» το outfit.

 

axe3

 

Μην μονοπωλείς το ενδιαφέρον και κάνε ερωτήσεις που ζωντανεύουν τη συζήτηση

Αν υπάρχει ένας «χρυσός», άγραφος «κανόνας» για ένα πετυχημένο ραντεβού, αυτός είναι να μην μονοπωλείς το ενδιαφέρον της συζήτησης, αλλά να δίνεις χώρο και αφορμές στο πρόσωπο με το οποίο έχεις βγει, για να μιλήσει και εκείνο. Προφανώς θέλεις να παρουσιάσεις τον εαυτό σου και τα ενδιαφέροντά σου, αλλά μία μονόπλευρη συζήτηση, προκαλεί κούραση, χασμουρητό και βαρεμάρα σε εκείνον που έχει αναλάβει αναγκαστικά τον ρόλο του στωικού ακροατή. Μην διστάσεις, λοιπόν, να κάνεις ερωτήσεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, να παραδεχθείς πως δεν ξέρεις τι ακριβώς περιλαμβάνει η απασχόλησή του και πως θέλεις να σου εξηγήσει, μέχρι να καταλάβεις.

Έτσι και αλλιώς, κανένας… ξερόλας δεν φάνηκε ποτέ άνετος ή γοητευτικός. Δίνοντάς τη δυνατότητα στη συνομιλήτριά σου να ανοιχτεί και κυρίως, δείχνοντας ουσιαστικό ενδιαφέρον για όσα σου λέει, θα την κάνεις να νιώσει άνετα και θα της δώσεις την εντύπωση πως είσαι ένας άνθρωπος που σέβεται τον χρόνο της, που την προσκάλεσε με σκοπό να γνωριστούν καλύτερα και όχι απλώς, για να περάσουν απευθείας στο… ψητό. Δεν το λέμε μόνο εμείς, άλλωστε. Το λέει και η γνωστή YouTuber Konstantina, η οποία σου δίνει την πολύτιμη συμβουλή της μέσα από ένα βίντεο των Fresh Tips by AXE. Ωστόσο, δεν είναι η μόνη, καθώς ο Konilo, o Alex Manos και ο Giannakopoulos, είναι οι YouTubers που μέσα από τη νέα καμπάνια του AXE, Fresh Tips by AXE, σε ενημερώνουν για όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για το φλερτ, σε μία εποχή ισότητας και κοινωνικών αλλαγών, όπου τα πάντα αλλάζουν στον κόσμο του dating -ευτυχώς, προς το καλύτερο!

 

 

Να είσαι προσεκτικός και φειδωλός με τη σωματική επαφή κατά τη διάρκεια του ραντεβού

Είναι αλήθεια πως τα τυχαία, ηλεκτρισμένα αγγίγματα που προκύπτουν κατά τη διάρκεια των πρώτων ραντεβού και προκαλούν μία γλυκιά αμηχανία, κατά κάποιον τρόπο υποδηλώνουν τη χημεία που μπορεί να υπάρχει ανάμεσα σε δύο άτομα, τα οποία δεν έχουν αναπτύξει -για την ώρα- ιδιαίτερη οικειότητα μεταξύ τους. Ακόμη και όταν ένα άγγιγμα γίνεται κάπως πιο συνειδητά, δηλαδή όταν ολοκληρώνεις μία φράση και απλώνεις το χέρι σου για να πιάσεις με φιλικό τρόπο το δικό της, αυτή η κίνηση αποκαλύπτει πως μάλλον, οι προθέσεις σου είναι κάτι παραπάνω από φιλικές.

Παρόλα αυτά, μην το παρακάνεις με τα «τυχαία», αυθόρμητα αγγίγματα κατά τη διάρκεια της κουβέντας, σε μία προσπάθεια να κάνεις ξεκάθαρες τις προθέσεις σου στην άλλη πλευρά, καθώς δεν είναι ιδιαίτερα κολακευτικό, ούτε γοητευτικό. Όχι μόνο επειδή το άλλο άτομο μπορεί να σκεφτεί πως είναι κάτι που συνηθίζεις να κάνεις στα ραντεβού σου, αλλά διότι δεν αισθάνονται όλα τα άτομα εξίσου άνετα με τη σωματική επαφή και είναι πολύ πιθανό να φέρεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σε άβολη θέση.

 

axe4

 

Κλείνοντας, μην ξεχνάς πως όσο αγχωμένος ή αμήχανος νιώθεις εσύ με το πρώτο σας ραντεβού, το ίδιο ή και περισσότερο αγχωμένη παίζει να αισθάνεται και εκείνη. Και επειδή το άγχος μπορεί πολύ εύκολα να «καπελώσει» τη γοητεία και την άνεσή σου, τουλάχιστον μην παραλείψεις να βάλεις στο σώμα σου το AXE Epic Fresh Ανδρικό Αποσμητικό, το οποίο σε προστατεύει από τον ιδρώτα και τα ενοχλητικά σημάδια που δημιουργεί στα ρούχα, ενώ σου προσφέρει ένα συναρπαστικό άρωμα από γκρέιπφρουτ και ανανά, το οποίο σε κάνει ακόμη πιο γοητευτικό.

#AXE #AXEfreshTips



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved