The Devil In The White City: Keanu Reeves και Martin Scorsese ενώνουν τις δυνάμεις τους

O Keanu Reeves έρχεται σε τηλεοπτική σειρά και έχουμε κάθε λόγο να είμαστε ενθουσιασμένοι.

Το τρομερό βιβλίο του θεού Erik Larson έρχεται στην οθόνη μας μέσω του συνδρομητικού HULU και μάλιστα με απίστευτες αξιώσεις: Εδώ μιλάμε για Keanu Reeves και Martin Scorsese που γίνονται ομάδα έτσι ώστε να βγει κάτι το πολύ καλό.

devil

Είναι επίσημο: Ο Keanu Reeves θα πρωταγωνιστήσει στη πρώτη του μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή.

Ο Keanu Reeves δεν είναι τυχαία ο πιο συμπαθής σταρ του Χόλιγουντ

Το “The Devil In The White City” είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Erik Larson και αφηγείται την αληθινή ιστορία δύο ανδρών, ενός αρχιτέκτονα και ενός κατά συρροή δολοφόνου, των οποίων η μοίρα συνδέθηκε για πάντα με την Παγκόσμια Έκθεση του Σικάγο το 1893.

H.H. Holmes: Ο πρώτος serial killer της Αμερικής και το murder hotel του

Είναι γεγονός, αυτή θα είναι η πρώτη μεγάλη σειρά που θα παίξει ο διάσημος ηθοποιός. Αυτό από μόνο του λέει πολλά και σίγουρα πολλοί θα κάνουν συνδρομή στο HULU μόνο γι’ αυτό.

165968771767834675

Ακολουθεί τον Daniel H. Burnham, έναν λαμπρό και σχολαστικό αρχιτέκτονα που αγωνίζεται να αφήσει το στίγμα του στον κόσμο.

Επίσης, επικεντρώνεται και στον Henry H. Holmes, έναν όμορφο και πανούργο γιατρό που διαμόρφωσε το δικό του φαρμακευτικό "Murder Castle"- ένα παλάτι που χτίστηκε για να αποπλανήσει, να βασανίσει και να ακρωτηριάσει νεαρές γυναίκες.

Ο H. H. Holmes έχει μείνει στην ιστορία για δυο πράγματα: πρώτον, γιατί ήταν ο πρώτος serial killer των ΗΠΑ και δεύτερον, για το «Murder Castle» που έχτισε στο Σικάγο, μια παράξενη κατασκευή με μαγαζιά, διαμερίσματα, γεμάτο παγίδες και ένα υπόγειο που κανένας δεν θα ήθελε ποτέ να βρεθεί.

 

 
 

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το 2023, ενώ η σειρά θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2024.

Τη σκηνοθεσία της σειράς έχει αναλάβει ο Todd Field, ενώ το σενάριο θα γράψει ο Sam Shaw. Την παραγωγή έχει αναλάβει και η Paramount Television Studios για το Hulu, καθώς και οι Stacey Sher, Rick Yorn, Emma Koskoff και Jennifer Davisson.

πηγή



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved