Μια ματιά στα boat shoes που ντρέπεσαι να φορέσεις

Και που ακόμη αναρωτιόμαστε γιατί.

Οκ, το καταλαβαίνουμε. Άπαξ και κολλήσεις με το αγαπημένο σου παπούτσι δύσκολα ξεκολλάς. Αλλά δεν μπορείς να φορέσεις τα πάντα παντού. Τα αθλητικά σου δεν κάνουν για τους γάμους και τα βαφτίσια, ενώ πολλές φορές θες να φορέσεις κάτι παραπάνω που να μην είναι ούτε καθημερινό leisure σαν αυτό που σκας στο γραφείο, αλλά και -σίγουρα- όχι εσπαντρίγες.

Μήπως κάποια στιγμή να αγκαλιάσουμε το boat shoe ως μια λιτή και ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι; Υπάρχουν boat shoes που ξεκινούν από 25 ευρώ, που δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι πομπώδες που θα σε κάνει να αισθάνεσαι περίεργα και συνάμα ταιριάζει με τα περισσότερα, αν όχι με όλα, τα καλοκαιρινά outfits. Μπορεί να έχεις λίγο στο μυαλό σου τον JFK και να αναρωτιέσαι «μα εγώ τι κάνω μέσα σε αυτά;», αλλά ακριβώς επειδή ο JFK δεν ήταν βλάκας, ήξερε πως το εν λόγω παπούτσι και άνετο είναι και αέρα παίρνει το πόδι και σε κάνει πιο κομψό. Κατασκευαστικά, τα παπούτσια αυτά γίνονται όλο και καλύτερα και δεν θα έπρεπε να μας κάνει καθόλου εντύπωση.

Επειδή λοιπόν έχουν ήδη ξεκινήσει οι εκπτώσεις, όχι μόνο προλαβαίνεις να τα φορέσεις για τον Αύγουστο, αλλά είναι και ένα παπούτσι που θα σου μείνει και για το επόμενο καλοκαίρι – ή και περισσότερα. Ακολουθεί λοιπόν μία λίστα με κάποια που ξεχωρίσαμε για φέτος το καλοκαίρι και που, ακόμη και αν δεν βρεις τα ίδια, θα πάρεις σίγουρα ιδέες για το σχέδιο και το στυλ του παπουτσιού που θέλεις να γίνει δικό σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved