Το Joker 2 έχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας κι έρχεται με τρομερή έκπληξη

Ήρθε η ώρα για την αντίστροφη μέτρηση και την Lady Gaga να ετοιμάζεται για συμμετοχή-ατραξιόν πλάι στον Joaquin Phoenix.

Στις 4 Οκτωβρίου του 2024 έρχεται το νέο έπος του Joker . Σίγουρα δεν το λες και κοντά όπως και να το κάνουμε, από την άλλη όμως τώρα γνωρίζουμε τι να περιμένουμε και το πιο βασικό…το πότε.

Joker 2: Θα δούμε τη Lady Gaga στον ρόλο της Harley Quinn;

Το σίκουελ του Joker 2 που θα πρωταγωνιστήσει πάλι ο Joaquin Phoenix ως ο κακός της DC θα σκηνοθετηθεί από τον Todd Phillips και θα κυκλοφορήσει σαν υπερπαραγωγή από τη Warner Bros. μετά το ντεμπούτο του Joker το 2019, το οποίο απέφερε περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο box office.

 

 
 

Δεν το λες κι άσχημα έτσι; Βάλανε το χέρι στο βάζο με το μέλι και φυσικά θέλουν να το ξανακάνουν.

5 χαρακτηριστικά που θα γοητεύσουν κάθε γυναίκα

Ο Phillips έγραψε το σενάριο με τον συν-σεναριογράφο του Joker, Scott Silver. Ο Phillips αποκάλυψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον τίτλο της ταινίας- Joker: Folie à deux - που αναφέρεται σε έναν ιατρικό όρο για μια πανομοιότυπη ή παρόμοια ψυχική πάθηση που επηρεάζει δύο ή περισσότερα άτομα, συνήθως μέλη της ίδιας οικογένειας.

Σύμφωνα με πηγές του THR, η Lady Gaga θα παίξει επίσης το Joker 2, με λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα της να είναι ακόμη θολές.

Παρόλα αυτά, ο Joker είναι γνωστός για την καταχρηστική του σχέση με τη Harley Quin, την ψυχίατρό, στο ψυχιατρικό ίδρυμα Arkham Asylum που τον ερωτεύεται και γίνεται ο συνεργάτης της στο έγκλημα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved