Joker 2: Θα δούμε τη Lady Gaga στον ρόλο της Harley Quinn;

Σύμφωνα με πληροφορίες η τραγουδίστρια βρίσκεται σε συνομιλίες με τον Todd Phillips για ένα διαφορετικό sequel του Joker.

Την περασμένη εβδομάδα ο Todd Phillips αποκάλυψε με ένα post στο Instagram ότι το σενάριο για ένα νέο Joker είναι σχεδόν έτοιμο από τη στιγμή που έχουμε εξώφυλλό, αλλά και τον Joaquin Phoenix να το ξεφυλλίζει, κάτι που είναι η τελική επιβεβαίωση ότι θα τον δούμε και πάλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Με τίτλο Folie à Deux κάνει ένα λογοπαίγνιο με τον αριθμό 2 ως sequel του πρώτου Joker, αλλά και στην ψυχιατρική κατάσταση όταν δύο η περισσότεροι άνθρωποι πάσχουν από την ίδια ψυχιατρική νόσο σε κοινό περιβάλλον. 

 

 

Το τυράκι ότι μπορεί να υπάρχει ταίρι για τον Joker έπεσε και τώρα έχουμε το αποκλειστικό από το Hollywood Reporter ότι αυτό το ταίρι μπορεί να είναι η Lady Gaga. Αυτό σημαίνει ότι στο νέο Joker θα δούμε την Harley Quinn, την ψυχίατρο του Arkham Asylum που ερωτεύτηκε τον Joker και τον ακολούθησε στον καταστροφικό του δρόμο. 

Επιπλέον πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμμετοχή της Lady Gaga, αν προχωρήσουν οι συνομιλίες με την παραγωγή, θα είναι σε ένα παράλληλο σύμπαν με αυτό που βρίσκεται η Harley Quinn της Margot Robbie που έχουμε δει στο Suicide Squad. Κι  αυτό γιατί οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή η ταινία θα είναι μιούζικαλ. 

 

 

Καταλαβαίνουμε ότι κάτι τέτοιο ξεφεύγει αρκετά από αυτό που έχουμε σαν αναφορά ταινίας από το σκοτεινό πρώτο Joker με τα στοιχεία από το Taxi Driver, αλλά μην ξεχνάμε ότι ο Todd Phillips έγραψε από την αρχή τους κανόνες των ταινιών που βασίζονται σε comics με μια επαναστατική προσέγγιση που δεν θύμιζε σε τίποτα οποιαδήποτε απόπειρα ταινίας του είδους είχαμε δει μέχρι τότε. 

Αν όντως το Joker 2 γίνει μιούζικαλ είμαστε σίγουροι πως θα γίνει με τέτοιο τρόπο που θα αρέσει ακόμα και σε εμάς που δεν τρελαινόμαστε με το είδος και σίγουρα η Lady Gaga είναι η καταλληλότερη για μια λυρική Harley Quinn.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved