Μην πηγαίνετε στα σπίτια φίλων που δεν έχουν air-condition

Οι αρνητές του κλιματιστικού δεν πρέπει να είναι πλέον φίλοι σου.

Ο Κουρουμιχάκης δεν βάζει air-condition, γιατί βαριέται την μανούρα της τοποθέτησης σε περίπτωση που μετακομίσει. Βέβαια δεν σκέφτεται ότι μέχρι να τελειώσει ο καύσωνας, το μόνο που θα επιβιώσει θα είναι το μουστάκι του. Ο Κάβουρας από την άλλη, δεν παίρνει air-condition γιατί θεωρεί πως το σπίτι του είναι δροσερό. Εγώ πιστεύω πως αν τα πετάξεις στο σαλόνι του, ειδικά έτσι όπως βαράει ο ήλιος το ισόγειό του, ενδεχομένως να μαυρίσεις  κιόλας. Αυτές είναι οι δικαιολογίες δύο συναδέλφων που τον 21ο αιώνα, το 2021 και λίγες μέρες πριν τον καύσωνα, αρνούνται να βάλουν αυτή την κορυφαία, ανθρωπιστική, υπέροχη εφεύρεση που ονομάζεται air-condition.

 

Summer Ac GIF by Mashable

 

Οι ίδιοι φυσικά δεκάρα δεν δίνουν και μου λένε «Μην σώσεις και έρθεις». Προφανώς και δεν το έχω σκοπό να περάσω ούτε απ’ έξω. Όμως τέτοιοι τύποι σαν τον Βασίλη και τον Χρήστο υπάρχετε ακόμη εκεί έξω και πιστεύετε ότι με έναν ανεμιστήρα λύνεται το πρόβλημα. Παιδιά, όσο είστε σπίτι και καίγεστε μόνοι σας, καλά κάνετε. Προσωπικά δεν με νοιάζει αν χρησιμοποιείτε και το κούτελο σας για να τηγανίσετε αβγά. Όταν όμως καλείτε κόσμο στο σπίτι (όχι εμένα, τους φίλους σας), μην τους βάζετε στη διαδικασία αυτή που εσείς θεωρείτε ευχάριστη.

Γιατί όχι ρε φίλε. Δεν γίνεται να πηγαίνουμε σε σπίτια, να λέμε ευγενικά πως «κάνει λίγο ζέστη» και ο άλλος να σου απαντάει με μία απάθεια «ναι άστα, έχει πολύ σήμερα» και να συνεχίζει να τρώει σουβλάκι. Εσύ ρε φίλε μπορεί να φτιάχνεσαι που γίνεσαι μουσκίδι στον ιδρώτα και είσαι σαν ταξιτζής στα 80s, αλλά εμείς σκάμε. Πεθαίνουμε. Λιώνουμε. Δεν γίνεται να σου λέμε ότι κάνει ζέστη και απλά να ανοίγεις περισσότερο το παράθυρο. Με ποια λογική; Να γίνουμε πιο γρήγορα πολτός λάβας; Κερασάκι στην τούρτα, είναι και κάτι προπολεμικοί ανεμιστήρες που τους έχουν πάρει 5 ευρώ από τα παζάρια και σου θυμίζει κάτι καρτούν που κάνουν ποδήλατο για να παράξουν ενέργεια. Τζίφος. Ο Βασίλης μάλιστα, περηφανεύεται πως έχει ανεμιστήρα τελευταίας τεχνολογίας με τηλεχειριστήριο. Ρε Μπιλ, σου έχουν πει πως όταν έχει 40 βαθμούς, το μόνο που κάνει ο ανεμιστήρας είναι να δημιουργεί ένα ζεστό όμορφα κύμα από νάπαλμ;

 

 

Παιδιά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Υπάρχουν κλιματιστικά για όλες τις τσέπες, για όλα τα γούστα, μικρά και μεγάλα, τα οποία μάλιστα δεν θα φτάσουν και τον λογαριασμό του ρεύματος στο κόκκινο. Να γίνετε επιτέλους άνθρωποι και να πάρετε ένα κλιματιστικό,  για να την παλέψουμε και εμείς οι φίλοι σας που δεν αντέχουμε την ζέστη. Καύσωνας έρχεται ρε παιδιά. Θα έχουμε 45 βαθμούς μεσημεριάτικο και θα νιώθουμε σαν τη Sarah Connor που έβλεπε οράματα στο Terminator 2. Τι θέλετε δηλαδή; Να χαλάσουν φιλίες;

Διάβασε εδώ τους νόμους του καύσωνα που πρέπει να σέβεσαι.

Σταματήστε να είστε αρνητές κλιματιστικού και σας παρακαλούμε κάντε κάτι για να μας στηρίξετε. Αλλιώς μην κανονίζετε μαζώξεις στο σπίτι που βλάπτουν σοβαρά την υγεία.

Την δική μας δηλαδή γιατί από ότι φαίνεται εσείς μπορείτε να επιβιώσετε και σε πυρηνικό ολοκαύτωμα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved