Assosiated Press O «Shaq» περιμένει τον κακομοίρη που θα φερθεί άσχημα στις κόρες του

Αν μπλέξεις με τη φαμίλια O’Neal καλά θα κάνεις να είσαι κύριος.

Στον κόσμο του ΝΒΑ υπάρχουν παίκτες που μεσουρανούν στα παρκέ και ύστερα ξεχνιούνται, υπάρχουν άλλοι με λιγότερο σημαντική καριέρα αλλά εξαιρετική προπονητική (βλ. Ime Udoka) και υπάρχει και η κατηγορία Shaquille O’ Neal. Ένας τύπος για όλες τις εποχές, είτε παίζει, είτε δουλεύει (σχολιαστής), είτε απλώς κάνει μια δήλωση. Σε κάθε περίπτωση ο «Diesel» έχει χίλιους και δυο λόγους για να μην μας αφήνει να βαριόμαστε.

Ακόμα και όταν παίζει στο σινεμά, που εδώ που τα λέμε δεν το έχει και πολύ:

 

 

Μέσα σε όλες τις δεξιότητές του είναι και αυτοκριτική αλλά και ο πατρική αγάπη και φροντίδα προς τα παιδιά του. Μπορεί να είναι σκληρός πολλές φορές, αλλά σίγουρα δεν παύει μέσα στη χαλαρότητα των λεγόμενών του να έχει σωστές τοποθετήσεις.

Εδώ προσπάθησε να μιλήσει ελληνικά στον Giannis αλλά κάτι δεν πήγε καλά.

Η χαρά της κόρης

Ο Shaq λοιπόν όταν δεν κάνει φιγούρες και πλάκες με τον κολλητό του Charles Barkley στα «Shaqtin’ a Fool» ασχολείται με τις επιχειρήσεις αλλά και με τα έξι παιδιά (τρία αγόρια, τρία κορίτσια) τα οποία έχει αποκτήσει με την πρώτη σύζυγό του, Shaunie Nelson. Ως σύζυγος θεωρεί ότι απέτυχε για αυτό και δεν θέλει το ίδιο από τα παιδιά του.

«Στις κόρες μου λέω συνεχώς πόσο χάλια ήμουν σαν σύντροφος. Δεν ήμουν τίποτα, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχουν. Ήμουν απαίσιος για αυτό μπορώ και ξεχωρίζω ανάλογους ανθρώπους. Περιμένω από αυτές να γνωρίσουν έναν υπέροχο άνθρωπο» είναι τα λόγια του γλυκού πατέρα Shaq ο οποίος ωστόσο φρόντισε να στείλει την μπηχτή-απειλή σε όποιον τολμήσει να κινηθεί με φθόνο για εκείνες.

 

 

«Προς όποιον θέλει να μπλέξει με τις κόρες μου έχω να πω το εξής: Το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να ξέρει είναι ότι τα έχω κάνει όλα πριν από εκείνον. Έχω υπάρξει ο χειρότερος και θα καταλάβω αν είναι επίσης χειρότερος. Αν κάνει κάτι λάθος απέναντι στην κόρη μου, σκοπεύω να τον βασανίσω. Πάρα πολύ έντονα» κατέληξε ο «Diesel» στέλνοντας σαφές μήνυμα σε όποιον σκεφτεί ότι μπορεί να παίξει στις πλάτες κάποιας θυγατέρας O’ Neal.

Για αυτούς εδώ τους λόγους τον αγαπάμε περισσότερο.

Άλλωστε δεν είναι ότι θα μπορέσει να καρπωθεί και κάτι από τα χρήματα του πατέρα της.

«Λέω στα παιδιά μου και τα αναστατώνω ότι “Δεν είμαστε πλούσιοι, εγώ είμαι πλούσιος”. Πρέπει να έχεις πτυχίο ή μεταπτυχιακό και μετά, αν θέλεις να επενδύω σε μια από τις εταιρείες σου, θα πρέπει να παρουσιάσεις το πλάνο σου. Μέχρι τότε δεν σου δίνω τίποτα».

Έτσι απλά για να μην νομίζει κανείς ότι θα πάρει εύκολα μερίδιο από την προίκα.

Shaquille O’Neal: I'm rich


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved