Ο Shaquille O' Neal προσπάθησε να προφέρει μια λέξη με 58 γράμματα

Δεν τα πήγε και άσχημα αλλά και πάλι δεν ήταν και τόσο κοντά.

Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ο τύπος προσπαθούσε να το διασκεδάζει με κάθε τρόπο. Κυρίαρχος στο παρκέ από τη μία, που προσπαθούσε να παίζει και σε ταινίες από την άλλη, ενώ ταυτόχρονα είχε δικές του εκπομπές και διασκέδαζε τον κόσμο.

Αυτός είναι ο ξεχωριστός τύπος που ακούει στο όνομα Shaquille O’ Neal και είναι ακόμα ένας άνθρωπος απαραίτητος για το ΝΒΑ και το παγκόσμιο μπάσκετ, έστω και αν πλέον είναι σε θέση παρουσιαστή και όχι κάτω από το ζωγραφιστό οποιασδήποτε μπασκέτας.

Εμείς πάντως τον έχουμε δει σε ταινίες που σου μαζέψαμε στο παρακάτω άλμπουμ:

 

 

Στην εκπομπή «Inside the NBA» την οποία παρουσιάζει παρέα με τους κολλητούς του Ernie Johnson, Charles Barkley και Kenny Smith, συχνά-πυκνά βρίσκει τον τρόπο να διασκεδάζει τις εντυπώσεις προσφέροντας στο κοινό μια πιο διασκεδαστική πλευρά του μπάσκετ.

Τις προάλλες προσπάθησε να μιλήσει ελληνικά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και «έκλαψε» το σύμπαν.

Οι συνεργάτες του έχοντας καταλάβει πλέον ότι δεν τον νοιάζει να «τσαλακωθεί» δημοσίως, συχνά τον φέρνουν σε δύσκολη θέση. Στην τελευταία εκπομπή τον έβαλαν να προφέρει on air, μια λέξη η οποία έχει 58 (!) γράμματα προκειμένου βεβαίως να δώσει αφορμή για πολλά γέλια.

Η εν λόγω λέξη αποτελεί μια πόλη της Ουαλίας και το όνομά της είναι Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch.

Πριν προσπαθήσεις να κάνεις και εσύ την προσπάθειά σου (ενδέχεται να πάθεις πονοκέφαλο μέχρι να την τελειώσεις), τσέκαρε στο παρακάτω βίντεο πώς τα πήγε ο Shaq της καρδιάς μας.

Καλύτερα από εκείνον δύσκολα θα τα πας.

 

 
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved