To Shaqtin’ a Fool ξεπέρασε τον εαυτό του

Πάλι καλά που έχουμε τον Shaq και μας δίνει λόγους να γελάμε.

Εν τέλει δεν έχει σημασία αν βλέπεις μπάσκετ ή όχι, το Shaqtin a Fool μπορεί να σε κάνει να γελάσεις ακόμα και αν δεν ξέρεις καν τους κανόνες της στις τέσσερις γωνίες του παρκέ. Το ΝΒΑ φέτος έχει ξεκινήσει με άγριες διαθέσεις, ομάδες έχουν ήδη ξεκινήσει να δηλώνουν πως η φετινή χρονιά είναι δικιά τους (βλ. Bulls, Knicks, Warriors) και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα τις αντιμετωπίσουν οι περσινοί κυρίαρχοι, όπως ο Giannis, ο LeBron και οι παρέες τους.

 

 

Την ώρα που τις τελευταίες μέρες ζούμε στον κυκεώνα του τσαμπουκά του Nikola Jokic με τους Heat (και ό,τι άλλο έχει προκύψει), την 50άρα του Curry και την επίσκεψη του Giannis στο Λευκό Οίκο, έρχεται ο Shaquille O’ Neal να μας προσφέρει λίγο χιούμορ με ένα εξαιρετικό Shaqtin’ a Fool.

 

Bloopers που δεν αντέχεις να μη γελάσεις

Με τόσα παιχνίδια να γίνονται καθημερινά, ο αγαπημένος μας χιουμορίστας σχολιαστής και θρυλικός σέντερ του ΝΒΑ, μαζεύει άπειρο υλικό για το εβδομαδιαίο του βίντεο, ωστόσο την περασμένη βδομάδα οι γκάφες ήταν ξεκαρδιστικές χωρίς καν να βάλει ο ίδιος την πινελιά του.

 

 

Συνηθίζεται άλλωστε μέσω μοντάζ να μετατρέπει τις σκηνές σε ακόμα πιο αστείες από όσο είναι, τοποθετώντας συνήθως τον κολλητό του Charles Barkley σε αστείες στιγμές ή bloopers που ο ίδιος έχει κάνει στην εκπομπή του.

Αυτή η βδομάδα λοιπόν είχε τρεις γκάφες από τις οποίες δεν ξέρεις ποια είναι… χειρότερη από την άλλη. Από τον Bradley Beal που δεν μπορεί να ευστοχήσει ούτε με την πρώτη, ούτε και με τη δεύτερη κάτω από το καλάθι ολομόναχος, ύστερα τον Miles Bridges που μπερδεύει συμπαίκτες με αντιπάλους και (ποιον άλλον;) τον αγαπημένο της εκπομπής, James Harden που για κάποιο λόγο παρατά τη φάση δίνοντάς δωρεάν κουπόνι για κάρφωμα σε αντίπαλο.

Απολαύστε τους.

Shaqtin' a Fool


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved