Ένα τρολ tweet του Elon Musk εξοργίζει όλους τους Τούρκους

Έκανε τους Τούρκους…Τούρκους!

Τελευταία δεν έχουμε άλλη δουλειά από το να ασχολούμαστε με τον βασιλιά του Twitter δηλαδή τον Elon Musk. Ο άνθρωπος δεν έχει τι να κάνει και εξοργίζει κόσμο. Μία με τις απολύσεις του από την Space X, μία με την αγορά του Twitter, κάθε εβδομάδα έχει και κάτι να μας πει που στην τελική δεν είναι και πολύ ενδιαφέρον τελικά, απλά κουβέντα να γίνεται που λέμε.

O Elon Musk κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και απολύει κόσμο από την Space X

Τώρα ο κύριος Musk εξόργισε τους Τούρκους με ένα τρολ tweet που έκανε το οποίο αφορούσε την Κωνσταντινούπολη. Πλέον όπως όλοι γνωρίζουμε η Πόλη, μετά την κατάκτηση της από τους Οθωμανούς, ονομάζεται Ιστανμπούλ. Έλα όμως που κάπως το ξέχασε αυτό ο Musk…κι αυτό έκανε του Τούρκους…κυριολεκτικά Τούρκους.

 

Ο ιδρυτής της Tesla και ίσως μελλοντικός ιδιοκτήτης του Twitter πόσταρε ένα meme ενός Βυζαντινού στρατιώτη που αναρωτιέται σιωπηλά προτού κοιμηθεί αν «κλείδωσα την πόρτα», εννοώντας την κερκόπορτα, ενώ από κάτω γράφει «Κωνσταντινούπολη 1453».

Κι όλα αυτά μόνο με ένα tweet. Έχει δύναμη τελικά το ίντερνετ, όπως όλοι ξέρουμε και η απόδειξη είναι πως με κάθε βλακεία που πετάει ο Musk, ασχολείται και ο μισός κόσμος.

Χμ…εδώ που τα λέμε το tweet είναι αρκετά εύστοχο, όπως και το σχέδιο που το ακολουθεί.

Φυσικά δεν έχασαν χρόνο οι χρήστες Τούρκοι που ψάχνουν αφορμή γενικά για φασαρίες κι άρχισαν τα παράπονα πως ο Musk δεν ξέρει τι λέει και πως θα έπρεπε να ντρέπεται κτλπ.

Και μόνο η αναφορά της Ιστανμπούλ ως Constantinople, εξόργισε πολύ κόσμο.

Ο Musk σαν ο ειδικός στο να εξοργίζει τους πάντες με μία μπαρούφα που θα πετάξει, τα κατάφερε και πάλι να κάνει το έργο ζωής του, δηλαδή να ενοχλεί τους πάντες.

Από την άλλη φυσικά βλέπουμε αμέσως πως οι Τούρκοι έχουν πάρει στα σοβαρά την ιντερνετική υπεράσπιση της Πόλης. Κάποιοι δήλωσαν αμέσως:

«Δεν ανοίξαμε την πόρτα και μπήκαμε, μπρο. Τη σπάσαμε. Οπότε το αν ήταν κλειδωμένη, δε μετράει :)» γράφει κάποιος.

«Η Ιστανμπούλ είναι παντοτινά δική μας. Αυτοί που κάνουν υπολογισμούς για τα εδάφη της Τουρκίας, θα πληρώσουν το τίμημα. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να πάρει αυτά τα εδάφη» έγραφε άλλος.

Μάλιστα. Ο κακός χαμός λοιπόν στο Twitter και ο Musk το βιολί του.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved