Ο Elon Musk τα έβαλε τώρα και με τους gamers

Βρήκε άλλο ένα λόγο για να γίνει viral το νέο του meme.

Δουλειά δεν έχει ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου και είπε να τρολάρει τώρα και τους gamers.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Elon Musk, ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη, βρίσκεται σχεδόν διαρκώς στο επίκεντρο των διαδικτύων συζητήσεων, αφού μέσα από ένα deal ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων συμφώνησε να εξαγοράσει το πασίγνωστο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, ενώ και αποφάσεις του όπως η υποτιθεμένη μείωση προσωπικού της Tesla έχουν σχολιαστεί αρκετά.

Μπορεί ο Elon Musk να βάλει τέλος στην τηλεργασία για όλους;

Ωστόσο, μέσα από το δραστήριο λογαριασμό του στην πλατφόρμα, ο επικεφαλής των Tesla και SpaceX έχει τραβήξει πολλές φορές πάνω του βλέμματα και για τα σχόλιά του που σχετίζονται με διάφορα βιντεοπαιχνίδια, αφού για παράδειγμα πρόσφατα έχει μιλήσει μεταξύ άλλων για τίτλους όπως τα Elden Ring και Halo Infinite.

 

 
 

Αυτή τη φορά, αντί να μιλήσει για κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Musk αποφάσισε να τρολάρει την gaming κοινότητα γενικότερα και συγκεκριμένα τους πιο…γκρινιάρηδες λάτρεις του χόμπι. Συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα meme, το οποίο δείχνει τι θα συνέβαινε θεωρητικά «αν το σκάκι ήταν βιντεοπαιχνίδι».

 

 

Η εικόνα, λοιπόν, δείχνει ένα παιδί που είναι εκνευρισμένο ή κλαίει, λέγοντας πως «ο χάρτης είναι άθλιος», «η βασίλισσα είναι op» και πως το «game mode είναι χαζό». Είτε ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα είτε όχι, το meme που ανάρτησε ο Musk θέλει να δείξει πως οι gamers μπορούν να παραπονεθούν για τα πάντα, ακόμη και για ένα κλασσικό παιχνίδι που υπάρχει εδώ και κυριολεκτικά αιώνες.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved