Obi-Wan Kenobi: Μήπως ο Ewan McGregor μας είπε έμμεσα πως έρχονται κι άλλα επεισόδια;

Έξι επεισόδια δεν είναι αρκετά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Στα δύο πρώτα επεισόδια που αξιολογήθηκαν από τις Digital Trends, Lucasfilm και Disney+ Obi Wan Kenobi η περιορισμένη σειρά ξεκινά με μια ζοφερή, μελαγχολική ματιά στο σύμπαν του Star Wars που αγωνίζεται σε έναν γαλαξία μετά το Order 66, και παρουσιάζει στους θαυμαστές την τελευταία επανάληψη του σεβαστού Δασκάλου Jedi..

Με ένα νέο είδος απειλής που διαφαίνεται και έναν γοητευτικό υποστηρικτικό χαρακτήρα που σίγουρα θα ευχαριστήσει τους σκληροπυρηνικούς θαυμαστές, το Obi Wan Kenobi είναι η θριαμβευτική επιστροφή ενός αγαπημένου χαρακτήρα χάρη σε μια συναρπαστική ιστορία και εξαιρετικές ερμηνείες από το καστ.

Στο πλαίσιο του Star Wars Celebration 2022, ο Ewan McGregor βγήκε στη σκηνή μαζί με τον Hayden Christensen για να προλογίσουν την παγκόσμια πρεμιέρα των πρώτων δύο επεισοδίων του Obi-Wan Kenobi.
 
 
 

Κάτι όμως που κανένας από τους παρευρισκόμενους Star Wars fans δεν περίμενε να ακούσει είναι τον McGregor να αφήνει υπονοούμενο πως η σειρά ίσως να έχει παραπάνω από τα έξι επιβεβαιωμένα επεισόδια.

Η προσγειωμένη πραγματικότητα του Μάκη Παπαδημητρίου

Σε μια ακόμη εμφάνιση που έκανε στην εκπομπή Celebration Live! ο McGregor (στο 5:47:00 του βίντεο) αφότου ευχαρίστησε τους fans για τη θερμή υποδοχή είπε:

"Ήταν καταπληκτικό το να παρακολουθήσω τα δύο πρώτα επεισόδια του Obi-Wan Kenobi χθες. Ελπίζω να σας αρέσει το επεισόδιο τρία και μετά το τέσσερα και τα πέντε και έξι... και επτά και οκτώ και εννιά και δέκα!"

 

 
 

Μήπως η Lucasfilm και η Disney επιφυλάσσουν μια μεγάλη έκπληξη για τους fans και μάθουμε ότι τελικά το Obi-Wan Kenobi θα αποτελείται από 10 επεισόδια αντί για έξι ή απλώς τρόλαρε ο McGregor; Θα φανεί εν καιρώ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved