Obi-Wan Kenobi: Mάθαμε ακριβώς πότε θα έρθει η νέα σειρά Star Wars

Περιμένουμε πως και πως να δούμε τον Ewan McGregor.

Όλοι οι άρρωστοι Star Wars fans εκεί έξω μάλλον έχουν με κάτι να ασχοληθούν για άλλη μία φορά. Έρχεται νέα σειρά που θα τους κολλήσει και πάλι στις οθόνες τους.

Πριν από λίγο η Lucasfilms και η Disney ανακοίνωσαν την ημερομηνία πρεμιέρας του Obi-Wan Kenobi της πολυαναμενόμενης νέας Star Wars σειράς που θα έρθει στη συνδρομητική της υπηρεσία, μέσα από την πρώτη αφίσα.

Θα παίξει στο Disney + και σιγά, σιγά πλησιάζει η ώρα της. Μήπως όμως πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι;

 

 
 

Κόντρα στις φήμες που ακούγονταν ότι η πρεμιέρα του θα ταιριάξει με την May The 4th, τελικά το Obi Wan Kenobi θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαΐου του 2022 αποκλειστικά στο Disney Plus.

Οπότε αν θέλετε να βάλετε Disney + ίσως τώρα είναι μία καλή στιγμή.

 

 

Η σειρά θα λαμβάνει χώρα 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του "Revenge of the Sith" και θα φέρει ξανά σε σύγκρουση τον Obi-Wan Kenobi του Ewan McGregor με τον Darth Vader του Hayden Christensen, κάτι που η Lucasfilm έχει αναφέρει ως "ρεβάνς της δεκαετίας".

 

 
 

Εμείς βέβαια προσπαθούμε να μην ενθουσιαζόμαστε μιας και ξέρουμε πως πολύ έυκολα μπορεί να απογοητευτούμε από τη νέα σειρά. Περιμένουμε όμως την ίδια στιγμή με περίσσεια αγωνία.

Μάλιστα, ο McGregor αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο Forbes πως πράγματι οι "Obi-Wan και Anakin θα μοιραστούν σκηνές" κάτι που άφησε υπονοούμενο ότι θα δούμε flashback σκηνή μεταξύ των δύο.

Τη σκηνοθεσία του Obi-Wan έχει αναλάβει η Deborah Chow (The Mandalorian) και περιλαμβάνει επίσης στο cast του: Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Rupert Friend, Indira Varma, Sung Kang, Moses Ingram, Kumail Nanjiani, o'Shea Jackson Jr., Simon Kessell, Benny Safdie, Maya Erskine, και Rory Ross.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved