Τι εννοεί ο Ewan McGregor όταν λέει πως χρησιμοποιεί τη Δύναμη του Obi-Wan;

Κάτι τέτοια ακούμε και αρχίζουμε να ανησυχούμε.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης, η τριλογία prequel του Star Wars και ο πρωταγωνιστής του Obi-Wan Kenobi, Ewan McGregor, αποκάλυψε ότι συχνά προσποιήθηκε ότι χρησιμοποιεί τις δυνάμεις Jedi Force του χαρακτήρα του δημόσια.

Ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην πολυαναμενόμενη σειρά της Disney+, Obi-Wan Kenobi, η οποία έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία streaming στις 25 Μαΐου 2022. Για τον McGregor, είναι η πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια που ο ηθοποιός επιστρέφει στο σύμπαν του Star Wars από την κυκλοφορία του Star Wars: Revenge of the Sith το 2005.

Ο McGregor υποδύεται τον ομώνυμο χαρακτήρα του Obi-Wan Kenobi στην επερχόμενη περιορισμένη σειρά έξι επεισοδίων, έναν ρόλο που έπαιξε για πρώτη φορά στην αρχική είσοδο της τριλογίας, Star Wars: Episode I – The Phantom Menace, το 1999. Στη νέα σειρά Disney+, Ο Δάσκαλος Jedi, Obi-Wan Kenobi παρακολουθεί προσεκτικά έναν νεαρό Luke Skywalker στον έρημο πλανήτη Tatoine, ενώ ταυτόχρονα αποφεύγει τους επίλεκτους κυνηγούς Jedi από την Αυτοκρατορία κατά τη διάρκεια της εξορίας του.

Ο συνάδελφος σταρ της τριλογίας prequel, Hayden Christensen, θα επαναλάβει επίσης τον εμβληματικό ρόλο του Darth Vader του Anakin Skywalker στη σειρά.

 

 
 

Κατά τη συνέντευξη από το EW, ο McGregor ρωτήθηκε αν έχει προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει κάποια από τις δυνάμεις Jedi του διάσημου χαρακτήρα του ομολόγου του στην πραγματική ζωή. Ο McGregor παραδέχτηκε ότι στην πραγματικότητα προσποιήθηκε ότι χρησιμοποιεί τις δυνάμεις της Jedi Force για να μετακινήσει τα πράγματα σε κανονικές καθημερινές καταστάσεις ενώ βρίσκεται σε δημόσιο χώρο.

Μοιράστηκε με ενθουσιασμό: "Το κάνω με τις πόρτες!" καθώς έδειξε την κίνηση με το δάχτυλο που έχει χρησιμοποιήσει ο χαρακτήρας του Kenobi σε προηγούμενες ταινίες Star Wars. "Μου αρέσει να το κάνω αυτό με αυτόματες πόρτες μόνο για τη δική μου διασκέδαση." Ο Ewan περιέγραψε διασκεδαστικά λέγοντας:

"Πάντα κάνω μια μικρή κίνηση Jedi για τις πόρτες και περιστασιακά με έχουν πιάσει να το κάνω. Ξέρεις, όπως στο σούπερ μάρκετ ή κάτι όταν βγάζω το τρόλεϊ μου και κάνω λίγο.. ." καθώς ο θρυλικός ηθοποιός έκανε ξανά μια από τις αγαπημένες κινήσεις των Jedi.

 

 
 

"Είναι πάντα για τη δική μου [διασκέδαση], γιατί με κάνει να γελάω, αλλά μερικές φορές με έχουν πιάσει να το κάνω αυτό, και αυτό είναι κάπως ντροπιαστικό. Είναι δύσκολο να μην το κάνω, έτσι δεν είναι; Είναι διασκεδαστικό. Αν ο συγχρονισμός είναι σωστός, αισθάνεται πολύ δυνατός».

Μάλιστα, τι να πούμε, αφού τη βρίσκει έτσι ο Ewan, και καλά κάνει ο άνθρωπος. Εμείς περιμένουμε ωστόσο πως και πώς να δούμε κι άλλο trailer από τη νέα σειρά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved