Obi-Wan Kenobi: Ο Darth Vader κατέφθασε

Το νέο τρέιλερ της μίνι σειράς του Star Wars είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμασταν.

Δεν προλάβαμε καλά καλά να χορτάσουμε το teaser trailer της spin-off σειράς του Star Wars, Obi-Wan Kenobi, έφτασε και το νέο τρέιλερ με πιο βαρβάτες εικόνες αλλά και στοιχεία για τη μάχη που όλοι περιμένουμε.

Διάβασε το ξεχωριστό μας αφιέρωμα για την Παγκόσμια Ημέρα Star Wars.

 

Νέα δεδομένα

Όπως είναι γνωστό, ο Obi-Wan Kenobi (Ewan McGregor) επιβλέπει στον πλανήτη Dantooine την ανατροφή του Luke Skywalker περιμένοντας πώς και πώς τη στιγμή που θα τον εκπαιδεύσει για να ανατρέψει τον Dark Emperor. Ο πατριός του πάντως, Owen Lars (Joel Edgerton) δεν δείχνει να διατεθειμένος να αφήσει τον «νέο μεσσία» να γνωρίσει τα μυστικά της Δύναμης φοβούμενος ότι θα έχει την κατάληξη του πατέρα του, Anakin και ο Obi-Wan βρίσκεται προ ενός μεγάλου κενού.

Την ίδια στιγμή στον Datooine η Αυτοκρατορία εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για έναν εκ των τελευταίων επιζόντων τζεντάι μετά την εκτέλεση του Order 66 στο «The Return of the Sith» (δηλαδή τον Obi-Wan), ωστόσο το καλύτερο σημείο του νέου τρέιλερ είναι τα τελευταία δευτερόλεπτα.

Ο Obi-Wan είναι ο ήρωας που λατρέψαμε μετά τον Luke Skywalker.

Βαθιές ανάσες, μαύρη στολή και μια σκοτεινή περσόνα που πάντα εκπέμπει ανατριχίλα ετοιμάζεται να εμφανιστεί στο show. Ακόμα δεν βλέπουμε πολλά, σίγουρα όμως περιμένουμε τη μάχη που μας έχουν υποσχεθεί.

 

 

Στο cast πέραν των Ewan McGregor και Joel Edgerton βρίσκονται οι Hayden Christensen ως Darth Vader (Sith Lord Anakin), Moses Ingram, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell και Benny Safdie. Η σειρά Obi-Wan Kenobi, θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαΐου μέσα από την πλατφόρμα του Disney+.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved