Πιλοτάρισε ελικόπτερο ο ίδιος και προσγειώθηκε έξω από το σινεμά.

Με τον ξεχωριστό τρόπο του Tom Cruise, το Top Gun: Maverick δεν έκανε πρεμιέρα με το κλασσικό κόκκινο χαλί στη λεωφόρο Hollywood. Αντίθετα, πριν από το ντεμπούτο της ταινίας στις Κάννες σε λίγες μόνο εβδομάδες, η Paramount αποκάλυψε την ταινία δράσης την Τετάρτη στο San Diego…με τη συνοδεία ενός ελικοπτέρου USS Midway — μία αληθινή είσοδος για πραγματικούς σταρ.

 

 
 

Κι όμως όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, το ελικόπτερο το προσγείωσε ο ίδιος ο Tom Cruise! Ο άνθρωπος είναι εντελώς για δέσιμο. Ο ίδιος αστειεύτηκε στους θαυμαστές που χειροκροτούσαν πως μία είσοδος με Uber δεν θα ήταν αρκετή.

Το τραγούδι του Top Gun: Maverick το πήρε πάνω της η Lady Gaga

Έχουν περάσει 35 χρόνια από το πρώτο Top Gun και η συνέχεια διαπραγματεύονταν εδώ και μια δεκαετία, δήλωσε ο παραγωγός Jerry Bruckheimer. Ο σκηνοθέτης Joseph Kosinski παρουσίασε στον Cruise και στη δημιουργική ομάδα την ιστορία του Maverick, και ο Tom έβγαλε αμέσως το τηλέφωνό του και τηλεφώνησε στην Paramount και είπε:

 

 
 

«Κάνω άλλη μια ταινία Top Gun, έκλεισε». » είπε ο Bruckheimer στο The Hollywood Reporter. Κάπως έτσι έγινε η συμφωνία με τον διάσημο πρωταγωνιστή. Ένας Tom Cruise που όχι μόνο κάνει τα δικά του stunts αλλά δεν μασάει και φτάνει στην πρεμιέρα με ελικόπτερο.

Εμείς αναμένουμε να δούμε την ταινία στην Ελλάδα.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved