Top Gun Maverick: Μήπως ήρθε η ώρα να παραδεχτούμε πως o Tom Cruise ακόμη μετράει;

Τα πρώτα λεπτά του επίσημου trailer σε αφήνουν χωρίς ανάσα.

Επιτέλους έχουμε καινούριο τρέιλερ για την κλασική sequel ταινία του Top Gun. Μπορεί να περιμέναμε καιρό αλλά ανταμειφθήκαμε.

Τα νέα για το «Top Gun: Maverick» ήταν ανύπαρκτα εδώ και μήνες μετά το μπαράζ ανακοινώσεων για τους ηθοποιούς που πλαισιώνουν τον Κρουζ.

Τώρα όμως έχουμε πολλά νέα και το βασικό είναι το τρέιλερ που σπάει κόκαλα.

 

 
 

Πρώτα είχε ανακοινωθεί ο Μάιλς Τέλερ για να υποδυθεί τον γιο του Νικ «Goose» Μπράντσοου, του συνεργάτη του Maverick στην πρώτη ταινία.

Φυσικά κεντρικό πρόσωπο είναι πάλι ο Τομ Κρουζ που απλά δεν υπάρχει πιο καλός για το ρόλο αυτό. Άλλωστε απ’ ότι ακούμε οδηγεί μόνος του και το αεροπλάνο.

 

 

Για όσους θυμούνται, ο χαρακτήρας του Τομ Κρουζ παλεύει για μεγάλο διάστημα της ταινίας με τις ενοχές του, θεωρώντας τον εαυτό του υπεύθυνο για τον θάνατο του συνεργάτη του.

Χωρίς να χρονοτριβεί το τρέιλερ μας ανεβάζει ψηλά και μάλιστα με περίσσια αδρεναλίνη.

 

 
 

Λίγο καιρό μετά την προσθήκη του Τέλερ αποκαλύφθηκε πως στο σενάριο της ταινίας υπάρχει ένας βασικός ρόλος για μια ανύπαντρη μητέρα, ιδιοκτήτρια ενός μπαρ πολύ κοντά στη βάση όπου πραγματοποιείται όλη η δράση με την Τζένιφερ Κόνελι να είναι αυτή που τελικά πήρε το ρόλο.

Το καστ με λίγα λόγια είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό.

Και φυσικά, πριν από όλα αυτά, είχε γνωστοποιηθεί και η επιστροφή του Βαλ Κίλμερ, ενώ οι ανακοινώσεις έκλεισαν με τους Τζον Χαμ, Εντ Χάρις, Λιούις Πούλμαν (γιος του Μπιλ Πούλμαν, τον είδαμε πρόσφατα στο «Strangers: Prey at Night») και Γκλεν Κάμπελ.

Δες εδώ σκηνές από την νέα ταινία:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved