Οι εργατικές πορείες είναι μία αναπάντεχη ευκαιρία να φλερτάρεις ασύστολα

Πηγαίνεις για στήριξη στις διαδηλώσεις και βγαίνεις παντρεμένος.

Ναι πηγαίνω σε πορείες αρκετά συχνά αλλά όμως έπρεπε να περάσει πολύς καιρός για να συνειδητοποιήσω πως γινόταν αυτόματα. Τόσος κόσμος εκεί κι εσύ χωρίς καμία δέσμευση, ήταν φυσικό να συμβεί. Στην αρχή δεν το είχες καταλάβει. Όσο όμως περνούσε ο καιρός το ένιωθες. Ναι, στις πορείες έβλεπες πολλές ωραίες κοπέλες και δεν μπορούσες να αντισταθείς. Το μυαλό σου έφευγε από τον σκοπό της διαδήλωσης και πήγαινε αλλού.

Καμία γυναίκα δεν θέλει να την φλερτάρεις στην παραλία

Είναι η όλη ιεροτελεστία του να κατεβαίνεις σε μία πορεία. Ξεκινάς από νωρίς το απόγευμα και ξέρεις πως θα βρεις πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους εκεί, ανθρώπους που εκτός από τα ίδια πιστεύω, τελικά μπορεί να μοιράζεστε και μία αμοιβαία ανάγκη για επικοινωνία. Δεν είναι κακό να φλερτάρεις στις πορείες. Είναι κάτι φυσικό, κάτι που γίνεται. Είναι σαν να πηγαίνεις σε κάποιο μπαρ ή σε κάποια άλλη κοινωνική εκδήλωση.

 

 
 

Ίσως ακούγεται λίγο βέβηλο και κακό να λέει κανείς πως πηγαίνει στις πορείες για να βρει γκόμενα, είναι όμως μία γενική αλήθεια. Εντάξει πάμε που πάμε στην πορεία γιατί να μην γνωρίσουμε και κανέναν καινούριο άνθρωπο; Άλλωστε τι καλύτερο από το να γνωρίσεις το άλλο σου μισό σε χώρο ή μέσα σε κόσμο που ξέρεις πως μοιράζεται τα ίδια πιστεύω με σένα;

 

 
 

Άλλωστε στις πορείες ο κόσμος είναι συνήθως παθιασμένος κι έτσι παθιάζεται κι όταν καταλαβαίνει πως μπορεί να φλερτάρει ελεύθερος όποτε θέλει. Και γιατί όχι; Δεν καταλαβαίνω, δεν πρέπει να γίνει ταμπού κάτι τέτοιο. Όποιος θέλει ας γκομενίσει, μια χαρά, κι αν μπορεί να το κάνει και ταυτόχρονα να διαμαρτυρηθεί την ίδια στιγμή, ε αυτό είναι ο απόλυτος σκοπός της πορείας. Πραγματικά ένα αξιόλογο απόγευμα.

Η μία και μοναδική λέξη που δεν πρέπει να στείλεις όταν φλερτάρεις μέσω chat

Από την άλλη μπορεί να αποκτήσεις πολλούς επικριτές αν το παραδεχτείς αυτό δημόσια. Ακόμη και οι φίλοι σου θα σε κράξουν γιατί θεωρούν πως το να πας στην πορεία είναι κάτι το ιερό κι όχι κάτι που το κάνεις για διασκέδαση. Γιατί όμως να μην το συνδυάσεις; Ένας άλλος φίλος μου είπε για ένα ζευγάρι που γνωρίστηκε στις πορείες και στις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων και στη συνέχεια παντρεύτηκαν. Αυτό είναι κάτι ωραίο. Κάτι που σίγουρα δεν το βλέπεις συχνά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved