Η μία και μοναδική λέξη που δεν πρέπει να στείλεις όταν φλερτάρεις μέσω chat

Μπορεί να αποβεί μοιραία.

Αναμφισβήτητα το μέλλον του φλερτ και των γνωριμιών βρίσκεται στο διαδίκτυο. Και αν μέχρι τον Μάρτιο του 2020 είχαμε κάποιες μικρές αμφιβολίες, πλέον, και με μία πανδημία σε εξέλιξη, έχουμε πια καταλήξει ότι ο μόνος τρόπος για να γνωρίσεις κάποιον, είναι μέσω dating apps.

Το θέμα βέβαια στην προκειμένη, δεν είναι αν θα εντοπίσεις το αντικείμενο του πόθου σου, πιθανότατα να το κάνεις ανάμεσα σε τόσες κοπέλες, αλλά πώς θα το πλησιάσεις ή για να είμαι πιο ακριβής, ποιο θα είναι το πρώτο μήνυμα που θα στείλεις.

 

 

Βέβαια θα μου πεις, ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, τόσο αυτός που… κάνει το φλερτ όσο και αυτός που το δέχεται. Μία ατάκα που μπορεί να αρέσει σε μία κοπέλα, υπάρχει πιθανότητα μία άλλη να την ξενερώσει, ή το αντίθετο. Δυστυχώς σε αυτό δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι.

Αν όμως απομονώσεις κάποιες συμπεριφορές, ή για την ακρίβεια κινήσεις, μπορείς να καταλήξεις σε κάποιους μικρούς κανόνες που σε περίπτωση που τους ακολουθήσεις, μπορεί να έχεις ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Για παράδειγμα, χρήστες δημοφιλούς dating app, αποφάσισαν ποια είναι η μοναδική λέξη που απαγορεύεται να πεις όταν στέλνεις το πρώτο μήνυμα φλερτ (ας το πούμε έτσι) σε μία κοπέλα. Και όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, η λέξη αυτή είναι η «Συγνώμη»!

 

 

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η λέξη «συγνώμη» στέλνει αρνητικά μηνύματα στον εγκέφαλο, κάτι που φυσικά συνεπάγεται την μη επίτευξη του στόχου σου, που είναι να της τραβήξεις την προσοχή και τελικά να βγείτε ραντεβού. Όσο ευγενικός και αν προσπαθείς να είσαι, μέσω της συγνώμης μάλλον δείχνεις δουλοπρεπής και ανασφαλής, παρά για άντρας που ξέρει να μιλάει σε μία γυναίκα.

Οπότε, την επόμενη φορά που θα σχεδιάσεις τη διαδικτυακή επίθεσή σου, φρόντισε να μη χρειαστεί να απολογηθείς για τίποτα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved