Το Λονδίνο είναι η πιο ερωτική πόλη του κόσμου σύμφωνα με έρευνα

Όλοι οι παράγοντες που επηρεάζουν τον ερωτισμό μιας πόλης σε μια μεγάλη έρευνα.

Υπάρχουν αυτοί που ψάχνουν τον επόμενο τουριστικό προορισμό τους με βάση τα μουσεία, υπάρχουν αυτοί που ψάχνουν το καλό φαγητό, υπάρχουν και αυτοί που θέλουν ντε και καλά να ζήσουν ένα γεμάτο ερωτικό τριήμερο και μπορεί η αγγλική κουζίνα φημίζεται για την απαισιότητά της, ωστόσο είναι μονόδρομος για όλους τους ερωτύλους τουρίστες ξεπερνώντας ακόμα και την πρωτεύουσα της αμαρτίας, το Las Vegas.

 

 

H κατάρτιση της λίστας και η αξιολόγηση των πόλεων έγινε από το The Bottle Club και τα κριτήρια που επιλέχθηκαν ήταν πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους για ένα όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικό αποτέλεσμα. Από τον αριθμό των strip clubs και των ξενοδοχείων ημιδιαμονής, μέχρι τα sex events και στα μπαρ με σαμπάνιες και στρείδια, η βρετανική πρωτεύουσα είναι σχεδόν καλύτερη σε όλους τους τομείς από το Las Vegas και δικαίως κατέκτησε την πρωτιά.   

Η μοναδική κατηγορία στην οποία πρώτευσε το Las Vegas ήταν φυσικά τα strip clubs που είναι για την πόλη κάτι σαν τα μαγαζιά με τουριστικά σουβενίρ στην Πλάκα. Από την άλλη το Λονδίνο βγήκε μπροστά στα ξενοδοχεία ημιδιαμονής και κυρίως στους εγγεγραμμένους χρήστες σε πλατφόρμες όπου άνθρωποι αναζητούν σεξουαλικό ή και σεξουαλικούς παρτενέρ.

 

 

Σε ό,τι αφορά τα αμιγώς kinky θέλγητρα μιας πόλης, το Λονδίνο και το Las Vegas συνεχίζουν να έχουν τα πρωτεία, αλλά μια (καυτή) ανάσα πιο πίσω βρίσκεται το Βερολίνο, ένας παραδοσιακός προορισμός για όσους ψάχνουν ένα πιο δυνατό πιπέρι για το αναγκαίο αλατοπίπερο της σεξουαλικής τους ζωής. Στις φωτό που ακολουθούν θα βρείτε και τις υπόλοιπες πόλεις που συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα, από τις οποίες η Αθήνα λάμπει δια της απουσίας της. Εκτιμούμε ότι ο μύθος του ελληνικού ερωτικού  καλοκαιριού είναι ακόμα ένα προϊόν ΠΟΠ των νησιών. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved