Το Σεπτέμβριο έρχεται η πρεμιέρα της σειράς και τα νέα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

Περιμένουμε πως και πως την πρεμιέρα της νέας σειράς Lord Of The Rings που θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime μετά το καλοκαίρι του 2022. Σίγουρα το χρήμα που έχει πέσει είναι πολύ όπως επίσης πολλές είναι πλέον και οι προσδοκίες μας.

 

ZIHBEJH

 

Βρισκόμαστε μερικούς μήνες μακριά πριν την πρεμιέρα του The Lord of the Rings: The Rings of Power και η Amazon συνεχίζει να προμοτάρει το σόου της. Συγκεκριμένα, μέσα από τα επίσημα social media της σειράς αποκαλύφθηκαν δύο νέοι χαρακτήρες που δεν είχαμε δει στο παρελθόν, οι οποίοι ονομάζονται “Theo” και “Bronwyn”

Lord Of The Rings: Η νέα σειρά αποκαλύπτει τις πρώτες εντυπωσιακές φωτογραφίες

Την Bronwyn την υποδύεται η Ιρανή ηθοποιός, Nazanin Boniadi, την οποία ίσως την θυμάστε μέσα από το “How I Met Your Mother” ως φίλη του Barney Stinson (Neil Patrick Harris) στην 6η σεζόν. Επιπροσθέτως, η Boniadi έχει παίξει και σε άλλες σειρές όπως το Homeland, το Scandal και το Counterpart.

 

 

Από την άλλη, τον Theo υποδύεται ο Tyroe Muhafidin, στον πρώτο του τηλεοπτικό ρόλο και στην πρώτη του εικόνα για τη σειρά του LOTR, κρατάει ένα σπαθί με σπασμένη τη λαβή. Πολλοί fans αναρωτιούνται αν πρόκειται για το “Narsil” σπαθί από τις ταινίες, αν και είναι απίθανο μιας και το The Rings of Power διαδραματίζεται αιώνες πριν από τα γεγονότα των πρώτων ταινιών. Ωστόσο, ο Isildur, θα εμφανιστεί κανονικά στη σειρά.

 

mrjZh2S

 

Να σας υπενθυμίσουμε πως η σειρά της Amazon Studios θα έχει και ένα πολύ πλούσιο cast, επιστρατεύοντας μεταξύ άλλων τον Max Baldry, γνωστό για τη δουλειά του στο Βρετανικό δράμα επιστημονικής φαντασίας «Years and Years», τον Robert Aramayo, που θα τον θυμάστε στον ρόλο του νεαρού Eddard Stark στην έκτη σεζόν του «Game of Thrones», τον Joseph Mawle, γνωστός κι αυτός για τη συμμετοχή του στο «Game of Thrones» στο ρόλο του Benjen Stark, και πολλούς ακόμη.

Lord Of The Rings: H Amazon αποκαλύπτει όλους τους ήρωες της νέας σειράς

Το πλήρες cast περιλαμβάνει τους: Cynthia Addai-Robinson, Owain Arthur, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani. Όσον αφορά την ιστορία, το Lord of the Rings: The Rings of Power θα εστιάσει στους ηρωικούς θρύλους της μυθικής ιστορίας της Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό μας αφιέρωμα με όλα όσα γνωρίζουμε ως τώρα, πατώντας εδώ.

Το Lord of the Rings: The Rings of Power θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved