The Rings of Power: Τι ξέρουμε μέχρι στιγμής για την υπερπαραγωγή της Amazon

Πέρα από το ότι θα είναι η πιο ακριβή σειρά όλων των εποχών, πλέον έχουμε εικόνα για το νέο έπος του Lord of the Rings.

Η Amazon κάνει πραγματικά τα πάντα για να μετατρέψει την επερχόμενη σειρά prequel The Lord Of The Rings σε «το επόμενο Game Of Thrones».

Δύο χρόνια μετά την απόκτηση των δικαιωμάτων για να ζωντανέψει ξανά το Middle-earth του JRR Tolkien, οι κάμερες άρχισαν τελικά να ζεσταίνονται τον Φεβρουάριο του 2020, με πολύ γνωστούς ηθοποιούς και συντελεστές.

Τα γυρίσματα φέρεται να ολοκληρώθηκαν τον Δεκέμβριο του 2021 και κατά τη διάρκεια του φετινού Super Bowl, επιτέλους απολαύσαμε μια γεύση από τον κόσμο που κατοικεί η μεγαλύτερη εκπομπή της Amazon μέχρι σήμερα. Χωρίς καμία έκπληξη, το The Lord of the Rings: The Rings of Power φαίνεται αρκετά κολοσσιαίο.

 

 
 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία θα μπορούσε να ξοδέψει σχεδόν 700 εκατομμύρια λίρες για τη σειρά - τα δικαιώματα από μόνα τους κόστισαν 190 εκατομμύρια £ και έχει δεσμευτεί η παραγωγή πέντε σεζόν, με την πρώτη μόνο σεζόν να κοστίζει περίπου 328 εκατομμύρια λίρες. Αυτό βγάζει από τον ανταγωνισμό το The Crown του Netflix και το The Morning Show της Apple και γίνεται η πιο ακριβή σειρά που έχει βγει ποτέ.

Είναι το μεγαλύτερο στοίχημα της Amazon μέχρι σήμερα στους πολέμους του streaming, καθώς συνεχίζει να αντιμετωπίζει σκληρό ανταγωνισμό για συνδρομητές από το Netflix και τις σχετικά νεοεισερχόμενες, Disney και Apple. Είτε αποδίδει είτε όχι, είναι άλλη μια ένδειξη ότι η streaming έκρηξη απέχει πολύ από το να επιβραδυνθεί...

Ποιος πρωταγωνιστεί στη σειρά;

Ο παλαίμαχος του Game Of Thrones, Robert Aramayo θα παίξει τον άγνωστο ακόμη πρωταγωνιστικό ρόλο. Μαζί του είναι ο συνεργάτης του GOT Joseph Mawle όπως και η Cynthia Addai-Robinson.

Ο Sir Lenny Henry θα εμφανιστεί επίσης, ενώ μια σειρά από ανερχόμενους Βρετανούς ηθοποιούς όπως οι Owain Arthur, Nazanin Boniadi και Morfydd Clark είναι επίσης μέρος του cast. Οι Tom Budge, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers και Daniel Weyman ολοκλήρωσαν την αρχική λίστα με τους ηθοποιούς.

Τι πραγματεύεται η νέα σειρά Lord Of The Rings;

Η ακριβής πλοκή της νέας σειράς εξακολουθεί να κρατείται μυστική. Επί του παρόντος, γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα prequel του Χόμπιτ και του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, που διαδραματίζεται στη δεύτερη εποχή της Μέσης Γης, χιλιάδες χρόνια πριν ο Frodo και οι φίλοι του ξεκινήσουν για τη Mordor. Η επίσημη σύνοψη εξηγεί ότι το The Lord of the Rings: The Rings of Power «θα μεταφέρει τους θεατές πίσω σε μια εποχή όπου σφυρηλατήθηκαν μεγάλες δυνάμεις, βασίλεια ανέβηκαν σε δόξα και καταστράφηκαν, απίθανοι ήρωες δοκιμάστηκαν, ελπίδα κρεμόταν από λεπτά νήματα, και ο μεγαλύτερος κακός που ξεχύθηκε ποτέ από την πένα του Tolkien απείλησε να καλύψει όλο τον κόσμο στο σκοτάδι».

Αυτό σημαίνει ότι είναι απίθανο να δούμε κάποιον από τους χαρακτήρες των ταινιών. Κρίμα, καθώς ο Sir Ian McKellen έχει εκφράσει ενδιαφέρον να επιστρέψει στον ρόλο του Gandalf the Grey.

Τι να περιμένουμε από τη νέα σειρά;

Η Amazon συγκέντρωσε μια εντυπωσιακή δημιουργική ομάδα για τη σειρά, αποτελούμενη από τους γραφείς του Star Trek 4, JD Payne και Patrick McKay, τον σκηνοθέτη του Jurassic World: Fallen Kingdom, JA Bayona και, ναι, τον συγγραφέα και εκτελεστικό παραγωγό του Game Of Thrones, Bryan Cogman.

Επιπλέον, η αίθουσα των σεναριογράφων διαθέτει ταλέντα από μερικές από τις μεγαλύτερες εκπομπές των τελευταίων 20 ετών, συμπεριλαμβανομένων των The Sopranos, Breaking Bad και Stranger Things.

Με την οικονομική δύναμη της Amazon πίσω τους, δεν έχουμε κανένα λόγο να περιμένουμε τίποτα λιγότερο από τα καλύτερα. Η παραγωγή επιστρέφει στη Νέα Ζηλανδία, όπου γυρίστηκε η αρχική τριλογία του Peter Jackson και η επόμενη σειρά Hobbit, οπότε φαίνεται αναπόφευκτο να δούμε μερικά παρόμοια μαγευτικά τοπία. Τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν, ωστόσο, μεταφέρθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πότε θα κυκλοφορήσει η σειρά The Lord Of The Rings;

Νωρίτερα φέτος, ανακοινώθηκε και η επίσημη κυκλοφορία της σειράς. Το Lord of The Rings: The Rings of Power έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στο Amazon Prime Video στις 2 Σεπτεμβρίου 2022.

Δες εδώ σκηνές από τη σειρά: 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved