To Lord Of The Rings της Amazon κυκλοφόρησε όλους τους χαρακτήρες σε αφίσες και μαθαίνουμε κάτι επιτέλους.

Η Amazon κυκλοφόρησε μια παρτίδα ολοκαίνουργιων αφισών χαρακτήρων για το The Lord of the Rings: The Rings of Power, αναγγέλλοντας τη νέα σειρά. Το Lord of the Rings είναι ένα από τα πιο αγαπημένα franchise στο είδος της φαντασίας, και κάνει τη μεγάλη του επιστροφή φέτος.

Ωστόσο, η νέα περιπέτεια αυτή τη φορά θα ειπωθεί στη μικρή οθόνη μέσω του Amazon Prime. Αναπτύχθηκε για πρώτη φορά το 2017 και υπήρξε πολύ μυστήριο γύρω από την τελευταία προσαρμογή της τηλεοπτικής σειράς του J.J.R.

 

 
 

Το τεράστιο σύμπαν του Tolkien είναι ανεξάντλητο. Όχι μόνο ήταν ένα από τα πιο μυστικά πρότζεκτ τα τελευταία χρόνια, αλλά και αρκετά ακριβό. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν η Amazon δεσμεύτηκε για μια σειρά παραγωγής πέντε σεζόν για το The Rings of Power, το συνολικό κόστος ήταν τουλάχιστον 1 δισεκατομμύριο δολάρια. 

Ρίξτε μια ματιά στις πλήρεις αφίσες χαρακτήρων παρακάτω:

 

 

Τα τελευταία χρόνια, η παραγωγή του The Lord of the Rings: The Rings of Power αποκαλύπτει σιγά σιγά μερικές νέες βασικές λεπτομέρειες για τη σειρά. Παρά το γεγονός ότι έχει ένα τεράστιο καστ με πάνω από 20 ηθοποιούς, η σειρά έχει αποκαλύψει μόνο την Galadriel ως μέρος της σύνθεσης, τον οποίο υποδύεται ο Morfydd Clark.

 

 
 

Η σειρά του Amazon πρόκειται να επικεντρωθεί στη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης, που διαδραματίζεται αρκετές χιλιάδες χρόνια πριν από το Χόμπιτ και τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Σε όλη τη σεζόν 1, το The Lord of the Rings: The Rings of Power θα αφηγηθεί τις ιστορίες για το πώς δημιουργήθηκαν τα θρυλικά δαχτυλίδια και θα εξερευνήσει την άνοδο του Sauron στην εξουσία.

Με το The Lord of the Rings: The Rings of Power να απέχει μόλις επτά μήνες, η Amazon περιμένει πολλά από τη σειρά. Παρά το γεγονός ότι δεν φαίνονται τα πρόσωπα ή ακόμη δεν αποκαλύπτονται τα ονόματα των χαρακτήρων, το μάρκετινγκ αποκάλυψε πολλές αφίσες χαρακτήρων για να ιντριγκάρει τους θαυμαστές. 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved