Τελικά στις πιτσαρίες ακούν τις πιο περίεργες παραγγελίες

Η Beth Dutton δέχτηκε την πιο άκυρη παραγγελία πίτσας και δεν είμαστε σίγουροι αν δεν θα το περνούσαμε για φάρσα.

Δεν είχαμε ακούσει ποτέ άνθρωπο να θέλει να παραγγείλει μία τόσο παράξενη πίτσα. Η αλήθεια είναι πως όταν παραγγέλνουμε θέλουμε να φάμε κάτι αρκετά γεμάτο υλικά, ειδικά όταν πρόκειται για πίτσα. Η τύπισσα αυτή όμως έσπασε όλα τα προγνωστικά και παράγγειλε κάτι που μάλλον κανείς δε θα παράγγελνε.

 

 
 

Ο κόσμος διχάστηκε με αυτή την επιλογή και έδωσε πολλές εκδοχές για το τι πραγματικά συνέβη. Είναι δυνατόν κάποιος να μπήκε στον κόπο να κάνει μία τόσο ανούσια παραγγελία; Πραγματικά μόνο που το σκεφτόμαστε γελάμε.

 

 
 

Σίγουρα, οι εργαζόμενοι στην εστίαση (θα) έχουν ακούσει και (θα) έχουν δει πολλά από τις απαιτήσεις των πελατών, ωστόσο μάλλον έχουμε τη νικήτρια. Ναι η τύπισσα αυτή όχι μόνο έσπασε κάθε ρεκόρ παράξενης παραγγελίας, έπιασε όμως και μερικά ακόμη ρεκόρ χαζομάρας. Βέβαια η αλήθεια είναι πως ζούμε σε ελεύθερο κόσμο και ο καθένας παραγγέλνει ό,τι θέλει…

Η Beth Dutton, η οποία εργάζεται σε πιτσαρία Domino’s δέχτηκε την πιο παράξενη παραγγελία ever. Τόσο παράξενη που μπήκε στο προσωπικό της αρχείο με τα ρεκόρ του τι έχει ακούσει στη δουλειά της.

Δες εδώ το βίντεο στο TikTok.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved