Στο Obi-Wan Kenobi series θα δούμε έναν πολύ σκοτεινό και δυνατό Darth Vader

Προειδοποιεί ο Hayden Christensen…

Όποιος πέρασε έστω και το πιο σύντομο δευτερόλεπτο στο διαδίκτυο χθες, θα έχει ακούσει για ένα πράγμα. Η σειρά Star Wars: Obi-Wan Kenobi της Disney+ με πρωταγωνιστές τους Ewan McGregor και Hayden Christensen έρχεται σύντομα…

Αν η επανάληψη των αντίστοιχων ρόλων τους ως ο τιμώμενος Δάσκαλος των Jedi και ο πεσμένος Jedi Skywalker / Darth Vader δεν ήταν αρκετή για να προκαλέσει υστερία στο διαδίκτυο, το πρώτο τρέιλερ σίγουρα έκανε τη δουλειά. Ως εκ τούτου, αυξάνεται σταθερά προς εννέα εκατομμύρια προβολές σε λιγότερο από 36 ώρες.

 

 

Αυτό που μόλις αποκάλυψε ο Christensen σχετικά με τo spin off του Darth Vader είναι πως οι τρελαμένοι φανς θα βιώσουν πολλά στην επερχόμενη σειρά Obi-Wan Kenobi, ωστόσο, σίγουρα θα είναι το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του hype-train του Star Wars.

 

 
 

Προηγουμένως, η σκηνοθέτις της σειράς Deborah Chow – την οποία ίσως έχετε συναντήσει προηγουμένως μέσω του The Mandalorian με πρωταγωνιστή τον Pedro Pascal – άφησε να εννοηθεί ότι ο Darth Vader του Christensen και ο Obi-Wan Kenobi του McGregor θα συναντηθούν  στην οθόνη με επικό τρόπο.

Το πώς θα καταφέρουν να προσφέρουν κάτι μεγαλύτερο από την τελική μονομαχία στο Revenge of the Sith – ή αυτή τη βάναυση κορύφωση στο Rogue One: A Star Wars Story – μας ξεπερνάει εντελώς.

Ο Hayden Christensen και ο Ewan McGregor έχουν επίσης επανενωθεί με τον Joel Edgerton, ο οποίος στο παρελθόν υποδύθηκε έναν νεαρό Owen Lars - θετό αδερφό του Anakin, θείο του Luke Skywalker - με τη Bonnie Please να επιστρέφει ως σύζυγος και θεία Beru Whitesun Lars.

Άλλα γνωστά ονόματα στο καστ περιλαμβάνουν τον Rupert Friend (Homeland) ως The Grand Inquisitor, τον Sung Kang (Fast & Furious franchise) ως Fifth Brother, τον Moses Ingram ως ακόμη έναν Inquisitor Reva, την Indira Varma ως Imperial Officer. με τους Kumail Nanjiani (Eternals), O'Shea Jackson Jr. (Straight Outta Compton) και Benny Safdie (σκηνοθέτης Uncut Gems) σε ρόλους που δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved