Το Galactic Star Cruiser θα σου προσφέρει την πιο αξέχαστη Star Wars εμπειρία

Ένα ξενοδοχείο που μοιάζει με το εσωτερικό του Millennium Falcon; Θα μετακομίζαμε.

Πρόκειται για ένα από τα πιο μεγαλεπίβολα project της Disney World. To θεματικό ξενοδοχείο Star Wars ξεκίνησε να χτίζεται το 2017 και μόλις τώρα τελείωσαν οι εργασίες και αναμένεται να υποδεχτεί τους πρώτους επισκέπτες-οπαδούς των Star Wars τους πρώτους μήνες του 2022. 

 

 

Η εμπειρία που υπόσχεται το Galactic Star Cruiser για κάθε επισκέπτη θα έχει διάρκεια δύο ημερών και εκτός από το περιβάλλον που είναι 100% σαν σκηνικό από κάποιο σετ Star Wars περιλαμβάνει μια σειρά από διαδραστικές δραστηριότητες. Εκτός από το πιλοτήριο του Galactic Star Cruiser οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν και σε άλλους χώρους διαστημόπλοιων και να γνωρίσουν τους πρωταγωνιστές του μεγαλύτερου διαστημικού franchise. 

 

 

Επίσης θα υπάρχουν ξιφομαχίες με φωτόσπαθα, ασκήσεις ισορροπίας σε τεντωμένα σχοινιά και αγώνες με droids όπως ακριβώς στις ταινίες. Τα δωμάτια, μάλλον οι καμπίνες, είναι σε διάφορετες θεματικές ανάλογα το πιο στυλ πλανήτης, πολιτισμός ή συμμαχία προτιμάει ο επισκέπτης και τα παράθυρά τους όλα βλέπουν στο σκοτεινό διάστημα. 

 

 

Μέσα στο αντίτιμο της διαμονής περιλαμβάνεται η είσοδος στο Galaxy’s Edge και το φαγητό τόσο μέσα στο ξενοδοχείο, όσο και μέσα στο διαστημόπλοιο. Τα cocktails στο Sublight Lounge και το χλιδάτο δείπνο στο Captain’s Table θα προσφέρονται με έξτρα χρέωση. Οι κρατήσεις ανοίγουν στα τέλη του μήνα και αν πάντα θέλατε να πάτε στη Disney World και νομίζετε ότι σας πήραν τα χρόνια, τώρα έχετε την κατάλληλη αφορμή για να το ζήσετε σαν ενήλικες απελευθερώνοντας εκείνο το μικρό παιδί που έχετε μέσα σας.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved