Σου δίνουμε 10 καρφώματα από διαγωνισμούς καρφωμάτων. Mπορείς να θυμηθείς αν κέρδισαν;

Μπορεί στην Ελλάδα να περιμένουμε όλοι τον Τελικό Κυπέλλου μπάσκετ στο Final Four της Κρήτης, όλος ο κόσμος ωστόσο έχει στραμμένο το βλέμμα του προς Cleveland πλευρά. Το All Star Game του ΝΒΑ έχει ήδη ξεκινήσει με τον αγώνα των Rising Stars και εμείς περιμένουμε τον δικό μας Γιάννη Αντετοκούνμπο να πάρει θέση πλάι στον LeBron James και τον Steph Curry, προσπαθώντας να επικρατήσει της Team Durant στο κυρίως μενού του τριημέρου.

Ο αγώνας των Rising Stars (Team Payton vs Team Barry για την ακρίβεια) αποτέλεσε ήδη ένα δυνατό ζέσταμα για όσα θα δούμε στη συνέχεια:

 

 

Καλώς ή κακώς όλοι όσοι παρακολουθούμε παραδοσιακά τη μεγάλη γιορτή του ΝΒΑ έχουμε κατά κύριο λόγο το μυαλό μας την αποψινή βραδιά και το ξενύχτι των διαγωνισμών. Δηλαδή τη νύχτα των Skills Challenge, Τριπόντων και κυρίως των Καρφωμάτων.

Εννοείται πως θα στηρίξουμε την Team Antetokounmpo στον αγώνα επιδεξιοτήτων (Γιάννης, Θανάσης, Άλεξ), κόντρα στους Cavs (Garland, Mobley, Allen) και τους Rooks (Giddey, Cunningham, Barnes) ωστόσο είναι αλήθεια πως οι επόμενοι οι διαγωνισμοί ιντριγκάρουν κομματάκι παραπάνω. Στα τρίποντα θα διαγωνιστούν τα «πιστόλια» Desmond Bane, Luke Kenard, Zach Lavine, CJ McCollum, Karl-Anthony Towns, Fred Vanvleet, Patty Mills και Trae Young, ενώ στα καρφώματα οι Cole Anthony, Jaylen Green, Juan-Toscano Anderson και Obi Topin θα προσπαθήσουν να κρατήσουν την παράδοση που δημιούργησαν τα τελευταία χρόνια οι χαμένες μάχες του Aaron Gordon.

 

 

Με δεδομένο ότι ο Aaron Gordon έκανε τα κορυφαία καρφώματα που έχουμε δει τελευταία αλλά δεν κέρδισε ποτέ, σου δίνουμε παρακάτω μερικά από τα επικότερα καρφώματα που έχουν σημειωθεί σε Διαγωνισμό Καρφωμάτων και σε προκαλούμε να θυμηθείς: Ήταν όντως αρκετά για να κατακτήσουν τον διαγωνισμό;

Για να δούμε αν το έχεις...

 
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved