To Book Of Βoba Fett έρχεται στο Disney+.

Ένα νέο τρέιλερ του The Book of Boba Fett βλέπει τον ομώνυμο χαρακτήρα του Temuera Morrison να ετοιμάζεται να πάει στον πόλεμο στην επερχόμενη σειρά Star Wars της Disney+. Αναπτύχθηκε από τους παραγωγούς Jon Favreau και Dave Filoni, η σειρά θα δει την επιστροφή του Temuera Morrison ως κυνηγού επικηρυγμένων, ο οποίος αποκαλύφθηκε ότι ήταν ζωντανός στο The Mandalorian αφού φαινομενικά σκοτώθηκε στο Star Wars: Return of the Jedi.

 

 

Ο Morrison θα πρωταγωνιστήσει μαζί με την Ming-Na Wen, ως Fennec Shand, την επίλεκτη μισθοφόρο που άφησε νεκρή ο κυνηγός επικηρυγμένων (Pedro Pascal) στην πρώτη σεζόν της σειράς πριν επιστρέψει με τον Fett στη 2η σεζόν.

Η σειρά θα συνεχίσει με τη Shand μετά από το φινάλε της 2ης σεζόν του The Mandalorian. Ο Boba και η Shand θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για να κάνουν όνομα στον υπόκοσμο του γαλαξία καταλαμβάνοντας την περιοχή που κάποτε ελεγχόταν από τον Jabba.

 

 
 

Το The Book of Boba Fett είναι ένα από τα πολλά σόου του Star Wars που βρίσκονται στα σκαριά για την Disney+, συμπεριλαμβανομένης του Mandalorian spin-off, Ahsoka με πρωταγωνιστή την Rosario Dawson ως την πρώην Jedi, Padawan, τον Kenobi (Ewan McGregor) και τον Andor με επίκεντρο τον Diego Luna από το Rogue One: A Star Wars Story.

 

 
 

Με μόλις έναν μήνα να απομένει μέχρι την πρεμιέρα του, η Disney+ έκανε το ντεμπούτο του τρέιλερ του Book of Boba Fett. Το βίντεο βλέπει τον Boba και την Fennec να προετοιμάζονται για να πάνε στον πόλεμο του πλανήτη Tatooine.

 

 

Προσφέρει ένα συναρπαστικό πείραμα.Τα προηγούμενα τρέιλερ για το σόου ανέδειξαν πολλές σεκάνς μάχης σώμα με σώμα, ενώ το πιο πρόσφατο βίντεο περιέχει ματιές από σετ μεγαλύτερης κλίμακας που περιλαμβάνουν τον Boba και την Fennec. Το ντουέτο θέλει να κατακτήσει την εγκληματική αυτοκρατορία του γαλαξία.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved