To Super Bowl έχει και φέτος την κορυφαία διαφήμιση με τον παρεξηγημένο Arnie

Ποιος να το περίμενε ότι Δίας και διαφήμιση αυτοκινήτου πάνε πακέτο.

Το Super Bowl δεν είναι μια απλή υπόθεση για τους Αμερικανούς, είναι μια δεύτερη 4η Ιουλίου, ένα Thanksgiving της διαφήμισης, μια μέρα που το marketing λειτουργεί στο έπακρο, με φόντο τον τελικό του NFL. Ένα ολόκληρο έθνος είναι καρφωμένο στο γήπεδο και όλοι παρακολουθούν το αθλητικό υπερθέαμα.

Καλός ο αγώνας, ωστόσο οι διαφημίσεις και τα tv spots που κυκλοφορούν την εν λόγω μέρα, περνάνε πάντα στην ιστορία. Ακόμα και αν φέτος θα επισκιαστεί λόγω της αποχώρησης του κορυφαίου, Tom Brady.

Πέρσι για παράδειγμα ο Will Ferrell έκλεψε την παράσταση.

Επιτέλους λύθηκε το μυστήριο με τον Arnie

Εδώ και λίγες μέρες άπαντες είχαμε μια τεράστια απορία για τη φωτογραφία του Arnold Schwarzenegger στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram,  ο οποίος εμφανίστηκε με τη μακριά γενειάδα, τον κεραυνό και τη σοφία στο μάτι (λέμε τώρα) του Mighty Zeus.

 

 

Όλοι τον είδαμε και σκεφτήκαμε διάφορα. Κάποιο νέο ρόλο βρήκε ο Arnie στη μετά-Terminator εποχή, ή απλά θα τον χρησιμοποιήσουν ως βιτρίνα για κάποιο videogame που αφορά το δωδεκάθεο. Το δεύτερο σενάριο έμοιαζε πιο πιθανό, τελικώς όμως πέσαμε εντελώς έξω.

Ούτε ταινία, ούτε videogame αλλά διαφήμιση BMW. Ο άλλοτε κυβερνήτης της Καλιφόρνια λοιπόν ντύθηκε η κορυφή του Ολύμπου προκειμένου να προωθήσει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της εταιρίας και η γεμάτη διαφήμιση θα προβληθεί κατά τη διάρκεια του Super Bowl 2022 όπου θα έχει διάρκεια ενός λεπτού. Μάλιστα θα έχει μαζί του και τη Salma Hayek η οποία μετά το ρόλο της στο Eternals, θα πάρει θέση στο πλάι του Arnie ως Θεά Ήρα. Παρόλα αυτά δεν την έχουμε δει ακόμα, παρά μόνο το teaser trailer όπου ο Δίας με τσαντισμένο -αστείο-ύφος έχει πάει να πάρει takeaway καφέ.

Αν συνεχίσει στο ίδιο μήκος και η κανονική διαφήμιση, μάλλον θα μιλάμε για τη διαφήμιση του 2022.

Arnold Schwarzenegger Video


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved