Super Bowl 2021: Η διαφήμιση του Will Ferrell είναι ό,τι καλύτερο είδαμε τελευταία

Έτοιμος για «πόλεμο» με τους Νορβηγούς ο αγαπημένος κωμικός για χάρη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Πολλοί διαφωνούν με το χιούμορ του αλλά είναι ορισμένες φορές που ο Will Ferrell αναγκάζει ακόμα και τους haters του να τον παραδεχτούν. Όσες ταινίες του και να δεις πάντα θα βρεις ένα λόγο να γελάσεις. Είναι ο άτιμος κουραστικός ορισμένες φορές, αλλά είναι και άλλες που καταντάει τόσο αστείος που σε πιάνει νευρικό.

 

 

Έχοντας λοιπόν αυτό το ύφος του τύπου που είναι στην κοσμάρα του συνήθως και με όπλο τα στιγμιαία νευρωτικά ξεσπάσματα αλλά και τις χαρακτηριστικές του κραυγές, ο Ferrell πρωταγωνιστεί στο απόλυτο διαφημιστικό spot του Super Bowl 2021, όπου από την απόλυτη ηρεμία, καταφέρνει να τσαντιστεί τόσο πολύ με τους βορειοευρωπαίους φίλους μας, τους Νορβηγούς.

 

 

Ο λόγος;

Ότι οι φίλοι μας οι Νορβηγοί πουλάνε περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ακόμα και από τις ΗΠΑ. Μια αιτία που για πολλούς δεν σημαίνει κάτι, για τον Αμερικανό κωμικό, κάτι τέτοιο σημαίνει πόλεμος.

Και ξάφνου ο Ferrell ξεκινάει παρέα με δύο φίλους του για ένα μακρινό ταξίδι με προορισμό τη Νορβηγία με το ηλεκτρονικό αμάξι του της General Motors με σκοπό –τι άλλο- να απειλήσει τους ντόπιους ότι οι Αμερικανοί θα κάνουν την αντεπίθεσή τους. Τώρα το αν θα φτάσει στη σωστή χώρα, είναι ένα άλλο θέμα το οποίο μπορείς να διαπιστώσεις μόνος στο παρακάτω βίντεο:

 

 
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved