Dwayne Johnson μας ρώτησες αν σε θέλουμε για James Bond;

Ο The Rock το δήλωσε ξεκάθαρα ότι θέλει το ρόλο. Και εμείς φανταζόμαστε το φάντασμα του Ian Fleming να τον στοιχειώνει.

Έχουν ακουστεί τόσα πολλά για τον επόμενο James Bond που δεν ξέρουμε πλέον τι να πιστέψουμε. Ότι θα είναι γυναίκα. Ότι θα έχει άλλο νούμερο. Μόνο ότι δεν είναι εξωγήινος δεν μας έχουν πει και πάλι δεν θα μας φαινόταν περίεργο. Αυτή όμως η είδηση, είναι ικανή να κρατήσει τον κόσμο μακριά από τα σινεμά. Και η είδηση λέγεται Dwayne The Rock Johnson.

O ηθοποιός μίλησε στο Esquire και αναφέρθηκε στο ρόλο που έπαιξε κάποτε ο παππούς του ως μπράβος στο You Only Live Twice, σχολιάζοντας. «Ήταν πολύ cool. Και για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα να ακολουθήσω τα χνάρια του και να γίνω ο επόμενος Bond. Δε θέλω να παίξω τον κακό. Θα πρέπει να είναι ο Bond».

Από την άλλη όμως είχαμε χαρακτήρες όπως ο Timothy Dalton

Ο The Rock εμφανίζεται αυτή την εποχή στους δέκτες σας με σμόκιν για το Red Notice, με τους Ryan Reynolds και Gal Gadot ως πράκτορας του FBI. Κάποιοι λένε ότι του πάει το κοστούμι. Αυτό σημαίνει ωστόσο ότι πρέπει σώνει και ντε να παίξει τον 007; Προσπαθούμε να φανταστούμε φινέτσα και αγγλική προφορά στον The Rock, αλλά το μόνο που προκύπτει είναι μία βλαχομπαρόκ εικόνα γεμάτη αμερικανιά, που θα κάνει τα κόκαλα του Ian Fleming να φέρνουν στροφές από το κακό τους. Σκεφτείτε -σοβαρά τώρα- πόσο άθλιο θα ήταν από κάθε άποψη. Ένας καραμπαγλάν τύπος που θα ξέρει να παίζει μόνο πόκερ, θα νομίζει ότι το martini είναι κάποιο club στο Miami και το μόνο shaken που θα έπινε θα ήταν η πρωτεΐνη του. Μιλάμε για αισχρότητα πέρα από κάθε φαντασία. Και μόνο που στους τίτλους εισαγωγής της ταινίας θα γράφει ''Starring Dwayne THE ROCK Johnson as James Bond'' θα είναι λες και ο 007 βρίσκεται σε στύση. Και εμένα κάποτε η γιαγιά μου έδωσε ένα εισιτήριο λεωφορείου στην Λαμπέτη που δεν είχε πάνω της, αλλά δεν γύρισε να πει στον άντρα της «τα παρατάω όλα και πάω στο Εθνικό». Έτσι είναι αυτά. Θα είναι τόσο πρησμένος σαν 007 που δεν θα μπορεί να κουνηθεί. Θα του δείχνει ο Q τα γκατζετοειδή και αντί να προσέχει θα κάνει επαναλήψεις στον πάγκο. Θα μπερδευτούν τόσο πολύ οι Βρετανοί που θα πάνε στα σινεμά, που θα κοιτιούνται μεταξύ τους για το αν μπήκαν στη σωστή αίθουσα. Είναι χειρότερο και από το να δηλώσει ο Nicolas Cage ότι ενδιαφέρεται για το ρόλο - που στάνταρ θα ήθελε να μεταμορφώνεται κάπως ο James Bond σε Superman. Με τον The Rock δεν υπάρχει καμία σωτηρία. Βασικά μετά από αυτό παίζει να παραιτηθεί και η αληθινή ΜΙ6. Ένα σωρό υποψήφιοι πηγαίνουν κάθε χρόνο έχοντας στο μυαλό τους τον James Bond. Φαντάζεστε ξαφνικά να υπάρχουν παντού φωτογραφίες του The Rock με τα Ray-Ban; Ε όχι ρε φίλε.

Από την άλλη με τόσα φάουλ που έχουν γίνει κατά καιρούς σε αυτό το franchise, δεν θα μας έκανε εντύπωση αν τον προτιμούσαν έστω και για μία ταινία. Αν φτάσουν σε αυτή την εξοργιστική κίνηση, τουλάχιστον, όπως είπε και ένας συντάκτης μας, θα είναι ένας James Bond χωρίς άθλιο μαλλί.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved