Πραγματικά συγκινητικό από όποια πλευρά και να το πιάσεις.

Σε ένα συγκινητικό βίντεο που κοινοποιήθηκε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Dwayne "The Rock" Johnson χάρισε στον βετεράνο του Ναυτικού των ΗΠΑ Oscar Rodriguez το προσωπικό του, custom φορτηγό Ford F-150 Raptor.

Στη λεζάντα του βίντεο, ο σούπερ σταρ ηθοποιός έγραψε: «Η αρχική μου ιδέα ήταν να χαρίσω την Taycan, που οδηγώ στην ταινία Red Notice».

 

 

Δυστυχώς, ο The Rock είπε ότι η εταιρία παραγωγής «είπε όχι» και το αστέρι του Red Notice αποφάσισε να κάνει ένα καλό. Έδωσε ως δώρο το προσωπικό του φορτηγό. Το μωρό μου, όπως λέει ο ίδιος (Κάπου, κάποιος στην παραγωγή πιθανότατα λυπάται που έχασε αυτήν την viral p.r. ευκαιρία σίγουρα.)

 

 
 

«Κάνεις πολύ καλό στους ανθρώπους, αδερφέ», είπε ο Rock στον Rodriguez που έκλαιγε, αφού του χάρισε το φορτηγό ως χριστουγεννιάτικο δώρο.

Το custom μαύρο φορτηγό F-150 Raptor που ανήκει στον Johnson είχε κινητήρα V6 3,5 λίτρων σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο 10 ταχυτήτων.

 

 
 

Σε μια ομιλία-έκπληξη στην προβολή για τους funs του Red Notice στην οποία παρευρέθηκε ο Rodriguez, ο Rock τον επαίνεσε που φρόντιζε την 75χρονη μαμά του, που προσφέρθηκε να ετοιμάσει γεύματα για θύματα ενδοοικογενειακής βίας και ήταν αρχηγός στην εκκλησία του.

«Ήταν πολύ ξεχωριστό», είπε ο The Rock στο τέλος του βίντεο. «;Enaw καλός άνθρωπος, που κάνει τόσα πολλά για τόσους πολλούς ανθρώπους… Είναι τιμή να δίνω λίγη χαρά σε κάποιον που αξίζουν πιθανώς πολλά περισσότερα από το φορτηγό μου. Και τώρα μπορώ να σκεφτώ πώς θα γυρίσω σπίτι, γιατί δεν έχω πλέον αυτοκίνητο», αστειεύτηκε.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved