Assosiated Press O Dwayne «The Rock» Johnson βρήκε το σωσία του και τον αποθέωσε

Το πιο αστείο είναι ότι ο «δίδυμος» είναι αυθεντικός action figure.

Αναμφίβολα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να μοιάζεις με τον Dwayne «The Rock» Johnson. Μπορεί να θες να του μοιάσεις αλλά το να καταφέρεις να πετύχεις το κορμί, όσο και την ομοιότητα στο πρόσωπο είναι κομματάκι δύσκολο.

 

 

Δεν γίνεται; Να σου γνωρίσουμε τον Eric Fields

Βλέποντας τη φωτογραφία του 37χρονου σερίφη από την Morgan County της Αλαμπάμα η αλήθεια είναι ότι και εμείς μπερδευτήκαμε, θεωρώντας πως ο εν λόγω τύπος είναι ο Rock σε κάποια από τις ταινίες του, όπως π.χ το G.I. Joe. Και όμως πέσαμε έξω παταγωδώς.

Δες στο παρακάτω βίντεο ομοιότητα:

 

 

Τελικώς απεδείχθη ότι είναι ένας εντελώς διαφορετικός τύπος, 12 χρόνια μάλιστα νεότερος από τον σταρ του Hollywood. Η ομοιότητα παρόλα αυτά είναι τόσο τρομακτική, που ακόμα και ο ίδιος ο Dwayne συμφώνησε ότι είναι σαν να βλέπει τον εαυτό του στον καθρέπτη.

 

 

«Ο τύπος στα αριστερά είναι πολύ πιο κουλ. Μείνε ασφαλής αδερφέ και σε ευχαριστώ πολύ για τις υπηρεσίες σου. Μια μέρα θα τα πιούμε μαζί και θα μου πεις τις ιστορίες σου ως “The Rock” καθώς είμαι σίγουρος ότι έχεις αρκετές να μου πεις» έγραψε το «ντούκι» του Hollywood, βάζοντας ένα ακόμα λιθαράκι στην ζωή του σταρ από την Αλαμπάμα.

«Με έχουν μπερδέψει αρκετές φορές με τον The Rock και με τον Vin Diesel. Έχει την πλάκα του. Ευτυχώς μοιάζω με αυτούς και όχι με κάναν εγκληματία», δήλωσε ο Fields στο AL.com.

 

 

Υπάρχει καλύτερο από το να σε μπερδεύουν με το πιο διάσημο άτομο στη χώρα σου;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved