Δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο κι αυτό είναι κάτι.

Ναι όλοι μας αναρωτιόμαστε αν τελικά θα πάρει τη θέση του νέου James Bond ο αγαπημένος Τhe Witcher που δεν είναι άλλος από τον Henry Cavill. Φυσικά οι φανς και οι δημοσιογράφοι δεν άντεξαν κι άρχισαν τις ερωτήσεις κι αυτός απάντησε ευθέως. Τι είπε όμως ο ατρόμητος Gerald Of Rivia όταν τον ρώτησαν αν θα ήθελε να είναι ο επόμενος 007;

 

 

Θέλει ο Henry Cavill να είναι ο επόμενος James Bond;

Ανοιχτός σε κάθε πρόταση να συμμετάσχει σε κάποιο μεγάλο franchise είναι ο Henry Cavill καθώς μετά τον ρόλο του στα Man of Steel και The Witcher, όπου σημείωσε μεγάλη επιτυχία, δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο να είναι ο επόμενος James Bond. Αυτό φυσικά είναι θετικό για όλους εκείνους που πιστεύουν πως είναι ο κατάλληλος για τον μεγάλο αυτό ρόλο που πρέπει κάποιος κυριολεκτικά να σηκώσει στην πλάτη για πολλά χρόνια.

 

 
 

Τι ακριβώς είπε ο Henry Cavill;

Μιλώντας στο The Times για τα μελλοντικά του σχέδια, απάντησε και στις φήμες που τον θέλουν να είναι ψηλά στη λίστα για τον διάδοχο του Daniel Craig, ο οποίος μας αποχαιρέτησε οριστικά με το No Time To Die:

Ο χρόνος θα δείξει. Δεν ξέρεις ποια κατεύθυνση θα πάρουν με τον Bond και οπότε προτιμώ να λέω πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

 

 

Αυτό όμως εμάς τι μας λέει; Σϊγουρα κάτι περισσότερο θα γνωρίζει ο ίδιος ο Cavill για να λέει κάτι τέτοιο, σίγουρα κάποιο Inside story θα έχει ακούσει για να το λέει. Κι εμείς φυσικά θέλουμε να πιστεύουμε πως βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τις προτιμήσεις των παραγωγών.

 

 
 

Ποια είναι τα άλλα ονόματα που ακούγονται;

Πάντως έχουν ακουστεί κι άλλα βαριά ονόματα για τον επόμενο 007 όπως αυτά των Idris Elba, Cillian Murphy, Rege Jean-Page και Tom Hardy. Για την ιστορία, ο Cavill είχε βρεθεί σε οντισιόν για τον ρόλο το 2006 αλλά δεν τον πήραν ποτέ. Ίσως όμως να έφταιγε που ήταν πολύ νέος έτσι; Μιας και ο ρόλος του James Bοnd απαιτεί έναν πιο ώριμο άντρα όπως όλοι μας καταλαβαίνουμε.

Μήπως τελικά ήρθε η ώρα για τους παραγωγούς των Bond ταινιών να τον ξανασκεφτούν για διάδοχο; Ο χρόνος θα το δείξει αυτό…

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved