Ο James Bond θα επιστρέψει σίγουρα στη μεγάλη οθόνη

Τουλάχιστον αυτό μας υποσχέθηκε η Barbara Broccoli

Το φινάλε του No Time to Die άφησε στους περισσότερους οπαδούς του Βρετανού πράκτορα μια γλυκόπικρη επίγευση και μια μεγάλη αβεβαιότητα. Δεν θα ζητήσουμε συγνώμη για τυχόν spoilers, θεωρούμε δεδομένο ότι το έχετε δει όλοι επιτέλους. 

Ο Daniel Craig θυσιάζοντας τον εαυτό του στην τελική σκηνή για να σώσει την ανθρωπότητα, έβαλε ένα τέλος στον James Bond, τουλάχιστον στον δικό του Bond. Στο τέλος των credits εμφανίζεται το μήνυμα “James Bond Will Return” χωρίς κάποια άλλη πληροφορία. Υποτίθεται πως αυτό θα καθησύχαζε το κοινό, όμως δεν έκανε τίποτα άλλο από το να πυροδοτήσει ένα σωρό σενάρια για το μέλλον του χαρακτήρα και του franchise. 

 

 

Την τελική διαβεβαίωση ότι ο James Bond θα επιστρέψει παρά τον θάνατό, έδωσαν τα πλέον επίσημα χείλη, αυτά της Barbara Broccoli. H κληρονόμος της εταιρείας παραγωγής που έχει τη βαριά ευθύνη της διαφύλαξης της πολιτιστικής κληρονομιάς μίλησε στο Deadline και είπε πως αυτή τη στιγμή βρίσκονται στα πρώιμα στάδια της δημιουργίας του νέου James Bond. Αυτή η πληροφορία αρκεί ως διαβεβαίωση ότι ο 007 θα επιστρέψει μετά βαΐων και κλάδων. 

 

 

Η δημιουργία του νέου James Bond δεν αφορά μόνο την εύρεση του ηθοποιού που θα πάρει τη σκυτάλη μετά από την 15ετή και πολύ επιτυχημένη «υπηρεσία» του Daniel Craig. Πρέπει να φτιαχτεί από την αρχή ένα storyline που δεν θα είναι συνέχεια του Bond που έφυγε. Αυτό δεν είναι απαραίτητη ανάγκη μόνο επειδή ο Bond «πέθανε» αλλά και γιατί ήταν και μια πολύ επιτυχημένη συνταγή που εφαρμόστηκε και στο ξεκίνημα της καριέρας του Daniel Craig στον ρόλο αφού θυμόμαστε ότι στα πρώτα λεπτά της πρώτης ταινίας του δεν είχε γίνει ακόμα ο 007. 

 

 

Πριν μπει το 2022 και όσο το No Time to Die είναι σε κινηματογραφικές αίθουσες και ψηλά στις λίστες streaming δεν πρόκειται να ανακοινωθεί κάποιο όνομα ώστε να μην επισκιαστεί το κύκνειο άσμα του Craig στον ρόλο. Δια του αποκλεισμού των υποψηφίων ξέρουμε μέχρι τώρα ότι ο Idris Elba δεν θα είναι ο επόμενος Bond, ο οποίος δήλωσε ότι τον τρομάζει το ότι αν υποδυθείς τον Bond μετά είσαι για πάντα αυτός ο Bond, ό,τι ρόλους κι αν πάρεις μετά. 

 

 

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να δούμε τον Elba στο επόμενο Bond film. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται να τον δούμε στον ρόλο του villain που θα προσπαθήσει να καταστρέψει τον κόσμο ή κάτι άλλο αντίστοιχα μοχθηρό και μεγαλεπήβολο. Μπορεί ο Dwayne “The Rock” Johnson να έχει ρίξει από μόνος του το όνομά του στην ονοματολογία, αλλά αυτός που προηγείται μέχρι τώρα είναι Henry Cavill



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved