To «No Time to Die» είναι επηρεασμένο από όλα τα Bond films

Κάθε κομμάτι θυμίζει παλιότερες ταινίες και υπάρχει βίντεο που το αποδεικνύει.

Ακόμα και τώρα σχεδόν δύο μήνες από την προβολή του τελευταίου κεφαλαίου του Daniel Craig ως James Bond, υπάρχει αρκετή κινητικότητα και μεγάλες κουβέντες όσον αφορά το «αύριο» του 007 και πώς θα επιλέξουν να πορευτούν. Με την ταινία να διχάζει το κοινό, πρέπει να παραδεχτούμε ότι το τέλος άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα.

 

 

Για όσους πάντως έχουν καλή μνήμη το No Time to Die δεν σταματούσε να τους δίνει συνεχώς αφορμές για déjà vu καθώς κάθε σκηνή που παιζόταν, κάπου την είχαν ξαναδεί αλλά με διαφορετικό τρόπο και πρωταγωνιστές.

 

 

Για παράδειγμα ο Rami Malek μπορεί να μην αποκαλύφθηκε αλλά αναμφίβολα ήταν ένας Dr. No σε νέα έκδοση απλώς με το όνομα Safin. Ειδικά στη σκηνή που ένας συνεργάτης του τον αποκαλεί Doctor και ο Bond πριν έχει πατήσει στο repeat τις λέξεις «Νο, no, no» είναι φως φανάρι ότι είναι αυτός, ακόμα και αν το όνομά του δεν είναι αυτό.

Πέραν αυτής της σκηνής όμως, υπάρχουν άλλες (πολλές μάλιστα) που κάνουν αναφορές στις προηγούμενες ταινίες του James Bond και το παρακάτω βίντεο το αποδεικνύει:

No Time to Die: Tribute to other Bond Films


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved