Η ιστορία του ελληνικού «θαύματος», Άγγελου Πεντάρη είναι ένα short film με θετικό μήνυμα και κυρίως για καλό σκοπό.

Οι ταινίες μικρού μήκους μπορεί να μην έχουν τις πολυτέλειες και το χρόνο να αναπτύξουν τους χαρακτήρες τους όπως οι μεγάλου μήκους, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν τη «μαγεία» να περνάνε το δικό τους μήνυμα. Μετά την επιτυχία της πρώτης Ελληνικής Drumline ταινίας ''Homeless'', η Lionsroar Drumline Hellas Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία και ο Χάρης Παναγιωτόπουλος παρουσιάζουν την Drumline ταινία μικρού μήκους με τίτλο ''Hero'' και θέμα την αληθινή ιστορία του Άγγελου Πεντάρη.

Δείτε εδώ τη συγκλονιστική συνέντευξη που μας είχε δώσει.

hero1

 

Οι δυσκολίες «γεννάνε» ήρωες

Ένα φιλμ βγαλμένο μέσα από τα βιώματα του νεαρού drummer και motivational speaker, από μια ζωή που τον ήθελε παράλυτο (γεννήθηκε με τετραπληγία έχοντας εγκεφαλική παράλυση) εκείνος «σηκώθηκε» και ξοδεύοντας αμέτρητες ώρες σε φυσιοθεραπεία και προπόνηση κατάφερε όχι μόνο να ανακτήσει τα άκρα του και να περπατήσει, αλλά στο τέλος να πετύχει το όνειρό του. Να γίνει drummer.

Μια ταινία που θα σου δείξει ότι αν το βάλεις σκοπό να πετύχεις, τίποτα δεν είναι αδύνατο. Ένα φιλμ που σύντομα κυκλοφόρησε φέτος στο Youtube και δίνει σε όποιους επιθυμούν τη δυνατότητα αντί εισιτηρίου να κάνουν δωρεά για το Κέντρο Ειδικών Ατόμων "Η ΧΑΡΑ" (www.kea-hara.gr). 

Απόλαυσε ολόκληρη την ταινία παρακάτω:

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved