Μέσα στις τόσες του καταλόγου κατάφερε να σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Η κωμωδία δράσης «Red Notice», είναι πλέον η ταινία με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του Netflix, σύμφωνα με τη διάσημη πλατφόρμα. Μπορεί να σου ακούγεται τρομερό αλλά όμως έτσι είναι. Η ταινία που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης.

Η ταινία, είχε 328,8 εκατομμύρια ώρες τηλεθέασης, όπως αναφέρει το Netflix, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε το «Bird Box» της Sandra Bullock το 2018, με 282 εκατομμύρια ώρες τηλεθέασης. Γιατί όμως αυτή η ταινία έχει κάνει τόση μεγάλη διαφορά; Έχει κάτι το ξεχωριστό;

 

 

Επί του παρόντος, το 50% όλων των συνδρομητών του Netflix σε όλο τον κόσμο έχουν δει το «Red Notice», το οποίο μάλιστα είναι και η πιο ακριβή ταινία της πλατφόρμας. Έχουν ρίξει τα περισσότερα χρήματα και αυτό το παίρνουν πίσω σε νούμερα και φυσικά κέρδη.

 

 
 

Μάλιστα, ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ σε μόλις 18 ημέρες, σε αντίθεση με το «Bird Box» που χρειάστηκε 4 εβδομάδες. Η διαφορά όπως καταλαβαίνουμε είναι τεράστια. Έχει μεγάλο προβάδισμα.

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Dwayne Johnson, Ryan Reynolds και Gal Gadot, είναι παραγωγή της Johnson's Seven Bucks Productions και έκανε το ντεμπούτο της στο Netflix στις αρχές Νοεμβρίου. Από τότε όλα έχουν αλλάξει στην πλατφόρμα όσο αφορά τα νούμερα. Όλοι πλέον βλέπουν Netflix.

Παραμένει ακόμα στις 10 καλύτερες ταινίες της πλατφόρμας σε 94 χώρες, σύμφωνα με το Netflix. Αυτό είναι κάτι πραγματικά πρωτοφανές για τα παγκόσμια ρεκόρ τηλεθέασης.

Τι είπε όμως ο Dwayne Johnson για το Red Notice - «Καταρρίψαμε όλα τα ρεκόρ και έχουμε πολλές εβδομάδες μπροστά μας»

 

 
 

Ο «The Rock», τον οποίο οι συμπρωταγωνιστές του φωνάζουν και «DJ» - ανέβασε στο Instagram του μία σκηνή από την ταινία γράφοντας το εξής:

«Σας δίνω μια γεύση του γιατί το Red Notice έγινε επίσημα η μεγαλύτερη ταινία στην ιστορία του Netflix!!! Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, καταρρίψαμε όλα τα ρεκόρ και έχουμε πολλές εβδομάδες μπροστά μας. Σας ευχαριστούμε». Τι άλλο να πει κανείς γι’ αυτό το ρεκόρ;

Με 328,8 εκατομμύρια ώρες τηλεθέασης η ταινία “Red Notice” έγινε η πιο πετυχημένη του Netflix μέσα σε μόλις 20 ημέρες κυκλοφορίας, εκθρονίζοντας το «Bird Box» του 2018. Αναλυτικότερα, πέτυχε σε 18 μέρες 328,8 εκατομμύρια ώρες θέασης, την ώρα που το «Bird Box» είχε 282 εκατ. σε 28 μέρες. Πραγματικά τρομερό.

Δες εδώ σκηνές από την ταινία:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved