associated press Tom Hardy και Channing Tatum πρωταγωνιστούν σε ταινία γύρω από τα πρόσφατα γεγονότα στο Αφγανιστάν

Μια πραγματική ιστορία μιας ομάδας ειδικών δυνάμεων που αναλαμβάνει τη διάσωση μιας οικογένειας μέσα στο χάος της φυγής των Αμερικανών από τη χώρα μετά από 20 χρόνια.

Οι ταινίες με πολεμική θεματική, οι οποίες βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα, έχουν τη δική τους γοητεία καθώς προσθέτουν το δικό τους λιθαράκι στο χτίσιμο μιας εκλαϊκευμένης αφήγησης της ιστορίας. Οι περισσότερες από αυτές αφηγούνται ξεχασμένες ή άγνωστες πτυχές ενός πολέμου ή μιας μάχης και συνήθως γυρίζονται μετά από αρκετές δεκαετίες από τον πραγματικό χρόνο των γεγονότων, αλλά αυτή θα είναι μια διαφορετική ταινία.

 

 

Η νέα αυτή πολεμική ταινία αφορά τα πρόσφατα γεγονότα στο Αφγανιστάν με την άτακτη απόσυρση των Αμερικανικών δυνάμεων μετά από 20 ολόκληρα χρόνια. Η ανακατάληψη της χώρας από τους Ταλιμπάν δημιούργησε μεγάλο αίσθημα ανασφάλειας σε όσους Αφγανούς είχαν σταθεί στο πλευρό των Αμερικάνων και σε πολλές περιπτώσεις στήθηκαν πρόχειρα αερογέφυρες για να δραπετεύσουν διερμηνείς και άλλοι βοηθοί μαζί με τις οικογένειές τους. 

 

 

Μια τέτοια ιστορία θα αφηγηθούν οι Channing Tatum και Tom Hardy σύμφωνα με το Deadline, οι οποίοι υποδύονται 2 μέλη των ειδικών δυνάμεων που ανέλαβαν μια αποστολή αυτοκτονίας για να γλιτώσουν οικογένειες Αφγανών από το χάος και την καταστροφή. 

Η πραγματική ομάδα της ιστορίας είχε τρία μέλη, άρα περιμένουμε άμεσα και την αποκάλυψη του τρίτου ηθοποιού που θα συμπληρώσει το πρωταγωνιστικό cast. 

 

 

Τη σκηνοθεσία της ταινίας, το όνομα της οποία δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, έχει αναλάβει ο George Nolfi, γνωστός από το πολύ καλό sci-fi The Adjustment Bureau. Οι Tatum και Hardy έχουν πάρει πολύ ζεστά το συγκεκριμένο film μιας και συμμετέχουν και ως συμπαραγωγοί, ενώ τον γενικό συντονισμό έχουν τα studio της Universal. 

Σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες όπως τον τρίτο του cast, τον τίτλο και λεπτομέρειες για την πλοκή. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved