Οι «μνηστήρες» για τη θέση του 007 είναι πολλοί αλλά ποιος είναι ο πιο ικανός;

Το No Time To Die έκανε μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως παρά τις κακές γλώσσες που το ήθελαν να έχει αποτύχει εμπορικά λόγω του κόστους της καθυστέρησης της πρεμιέρας λόγω της πανδημίας. Η ταινία έφερε στα ταμεία 735 εκατομμύρια δολάρια κάνοντας την την τέταρτη πιο επιτυχημένη ταινία για το 2021. Ο Daniel Craig έδωσε ό,τι είχε να δώσει στο ρόλο και το κοινό φυσικά έμεινε απόλυτα ικανοποιημένο με την απόδοση του.

 Εδώ θα βρεις μερικούς από τους υποψήφιους διαδόχους του Daniel Craig: 

 

Η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα βρεθεί κατάλληλος διάδοχος μιας και ο Craig ήταν (για να λέμε του στραβού το δίκιο) ένας από τους πιο σωστούς James Bond της σύγχρονης εποχής. Τα είχε όλα, από στυλ, δυναμικότητα, αγγλικό χιούμορ μέχρι εξυπνάδα και καλή παρουσία στην οθόνη. Ποιος όμως θα τον αντικαταστήσει τελικά ξέρουμε; Αυτό το ερώτημα μας έχει ήδη ταλαιπωρήσει αρκετά μιας και οι διάδοχοι του είναι αρκετοί και μάλλον όλοι με διαπιστεύσεις.

 

 
 

Ποιος θα είναι όμως ο επόμενος 007;

Η παραγωγός των ταινιών Pamela Abdy δήλωσε μέσα από τα στούντιο της MGM: Οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει για το ποιος θα είναι ο επόμενος Bond, έχουμε κάνει μερικές κουβέντες με την Barbara Broccoli και τον Michael Wilson αλλά ακόμη δεν μπορούμε να πούμε πως έχουμε ξεκαθαρίσει το τοπίο. Θέλαμε πρώτα να αποχωρήσει ο Daniel όπως πρέπει.

Φυσικά μπορεί σε πολλούς να φαίνεται αδιανόητο πως ακόμη ένα τόσο μεγάλο στούντιο δεν έχει βρει τον επόμενο διάσημο πράκτορα, η αλήθεια είναι όμως ένα τέτοιο σοβαρό ζήτημα δεν είναι και τόσο εύκολο. Η θέση του πιο διάσημου πράκτορα όλων των εποχών δεν μπορεί να γεμίσει τόσο γρήγορα και βιαστικά. Είναι πολλοί εκείνοι που θέλουν τη θέση και όλοι έχουν κάτι να πουν μιας και προέρχονται από έναν πολύ ανταγωνιστικό τομέα.

 

 
 

Αυτοί είναι οι «μνηστήρες» της θέσης του Βοnd

Τα ονόματα που κατά καιρούς έχουν κάνει παρέλαση από τις οθόνες μας για την διαδοχή του είναι πολλά, μερικά από αυτά είναι: Tom Hardy, Cillian Murphy, Rege Jean Page, ακόμα και οι Henry Cavill και Tom Holland, ενώ την δική τους υποψηφιότητα έβαλαν οι αμερικανοκαναδοί Ryan Reynolds και Dwayne Johnson.

Ο ανταγωνισμός όπως βλέπετε είναι τεράστιος και οι απαιτήσεις μετά τον Craig είναι πολλές. Για να δούμε όμως, ο καιρός θα δείξει ποιος θα είναι ο διάδοχος κι ελπίζουμε να τηρεί τις δικές μας προσδοκίες.

Δες εδώ μερικούς από τους "μνηστήρες" της θέσης του Bond:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved