Γειτονιά κάνει μήνυση σε τύπο που ακούει αργά τη νύχτα James Blunt

Ευχόμαστε ολόψυχα ισόβια κάθειρξη.

Είναι που θα πέσεις. Δεν τους διαλέγεις τους γείτονες σου, αλλά άπαξ και πέσεις σε μουρλό σίγουρα δεν πρόκειται να περάσεις καλά. Τι γίνεται όμως όταν η μούρλα δίνει την θέση της στο κακό γούστο; Πάρτε για παράδειγμα αυτόν εδώ τον Άγγλο που έφαγε πρόστιμο 1.400 λίρες (περίπου 2.000 ευρώ), επειδή άκουγε αργά τη νύχτα -και μάλιστα δυνατά- τραγούδια του James Blunt.

Ο εν λόγω τραγουδοποιός ήταν μόδα μαζί με τις φράντζες στην Ελλάδα και όταν απαλλαχθήκαμε από αυτές μας τελείωσε και εκείνος. Όχι όμως και στην Αγγλία. Όλο το σκηνικό εν τω μεταξύ συνέβη στο Plymouth, που ξεχωρίζει εδώ και χρόνια για την μουσική του σκηνή με κορυφαίες μπάντες όπως οι Crazy Arm. Ο μηνυτής στην προκειμένη περίπτωση ανέφερε πως ο γείτονάς του άκουγε κάθε βράδυ δυνατά τα τραγούδια του κλαψιάρη του Blunt, ενώ όπως αποδείχτηκε στο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος είχε δεχθεί και άλλα παράπονα από τη γειτονιά σε σημείο. Μάλιστα τον Οκτώβριο του 2020, η αστυνομία του απέστειλε προειδοποιητικό έγγραφο για να συμμορφωθεί. Όταν όμως ακούς James Blunt, η μοίρα σου είναι προδιαγεγραμμένη.

Σύμφωνα με το Independent, εκείνος δικαιολογήθηκε ότι προσπαθούσε να ξεπεράσει έναν χωρισμό, αλλά σε κάθε περίπτωση, σε κανένα δεν αξίζει να έχει γείτονα ένα τύπο που ακούει James Blunt. Για την ακρίβεια ο θρύλος λέει ότι κάθε φόρα που ο Blunt χρησιμοποιεί την κλαψιάρικη φωνή του, κάπου στον κόσμο ένα ελαφάκι αυτοκτονεί παίρνοντας φόρα και κουτουλώντας σε ένα δέντρο. Όπως και να έχει, για να μπαίνει μία ολόκληρη γειτονιά στη διαδικασία να σε βρίζει και να σου φωνάζει «βγάλε το σκασμό επιτέλους με το Beautiful», είσαι απειλή για το κοινωνικό σύνολο. Πόσο μάλλον όταν η μουσική του James Blunt προκαλεί αιμορραγία στα αυτιά.

Σημείωση: Το παρακάτω βίντεο μπήκε για να πάρουμε κανένα κλικ. Εσείς ΜΗΝ το ακούσετε.

Το πρόστιμο έπεσε και πολύ καλά το έφαγε εδώ που τα λέμε. Ελπίζουμε να συμβεί το ίδιο και με όσους ακούνε τραπ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved