Τα trailer των Flash και Black Adam τα «σπάνε»

Μια πρώτη ματιά στον αντι-ήρωα του The Rock, οι δύο Flash και ο Michael Keaton που επιστρέφει ως Batman.

Η Dc Fandome μας επιφύλασσε μεγάλες εκπλήξεις φέτος και ειδικά τα τρέιλερ που μας έδειξε ήταν πραγματικά χάρμα οφθαλμών. Πέρα από το επικό νέο τρέιλερ του The Batman, δύο ακόμα teaser έφτασαν και πραγματικά ήταν αρκετά για να μας προκαλέσουν ανατριχίλα.

 

The Flash

Ο Andy Muschietti σκηνοθετεί και φέρνει τον Ezra Miller μπροστά στα παράδοξα των πολλών διαφορών συμπάντων που μπορεί να προκαλέσει το Dc Multiverse.  Μπορεί πολλοί να παραξενευτήκαμε όσον αφορά το πώς θα πορευτεί το DCEU μετά την «ματαίωση» των Superman, Batman με Affleck και Justice League, ωστόσο όπως όλα δείχνουν αυτή θα είναι η ταινία που θα καθορίσει το πώς θα κινούνται τα πράγματα από εδώ και πέρα.

Εν ολίγοις ο Flash θα συναντήσει τον εαυτό του και παράλληλα τον Batman του Michael Keaton που επιστρέφει στο ρόλο του μετά από 29 ολόκληρα χρόνια. Μπορεί να μην τον είδαμε καθαρά, αλλά η φωνή του σκεπάζει το πρώτο trailer του The Flash. H ταινία The Flash θα βγει στους κινηματογράφους στις 4 Νοεμβρίου του 2022.

 

 

Black Adam

Περιμένοντας το Shazam 2, όλοι αναμένουμε με ανυπομονησία τη σόλο ταινία του μεγάλου του αντιπάλου που ακούει στο όνομα Black Adam. Ουσιαστικά δεν γνωρίζουμε κάτι παραπάνω πέρα από αυτά που ήδη ξέραμε, ωστόσο το trailer-παρουσίαση του Dwayne The Rock Johnson στο ρόλο του, ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, ασταμάτητη και… αιματηρή.

Η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους στις 29 Ιουλίου του 2022.

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved