Ο Michael Keaton επιστρέφει στο ρόλο του Batman

Η ταινία Flash τον περιμένει και εμείς ακόμη περισσότερο.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως αυτή εδώ, είναι μία στιγμή που περίμεναν πολλοί φανατικοί του Keaton εδώ και χρόνια. Για κάποιους, ο Michael Keaton υπήρξε ένας από τους πιο εμβληματικούς ηθοποιούς που φόρεσαν την κάπα του νυχτεριδανθρώπου. Και τώρα είναι επιβεβαιωμένο πως επιστρέφει.

 

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Flash, Andy Muschietti, είχε δηλώσει από το καλοκαίρι πως στην ιστορία θα διασταυρώνονταν πολλά και διαφορετικά σύμπαντα της DC. Η πρόταση είχε γίνει ήδη στον Keaton ο οποίος εδώ και χρόνια αρνιόταν να επιστρέψει στον ρόλο γιατί θεωρούσε πως «έχω δώσει ότι ήταν να δώσω (περιοδικό Empire, τευχ. 06/2002)». Η παραγωγή σκεφτόταν να φέρει στο πλατό μέχρι και τον Ben Affleck παρόλη την πολυαναμενόμενη εμφάνιση, αλλά τελικά επιβεβαιώθηκε ότι ο Michael Keaton συμφώνησε να συμμετάσχει στη νέα ταινία.

 

 

Η αλήθεια ωστόσο, δεν είναι κατά πόσο θα τον δούμε ως Bruce Wayne ή και να φοράει την στολή του Batman, όπως και ότι δεν έχει διαπιστωθεί ακόμη πόσο μεγάλος ή μικρός θα είναι ο ρόλος του. Δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει κάτι σαν μεντορική φιγούρα για τον Barry Allen, αλλά η επιστροφή του Keaton στο ρόλο -για μας εδώ που είμαστε φανς- είναι μία νοσταλγική επιστροφή στον πιο σκοτεινό Batman των 90s. Άλλωστε για όσους θυμούνται, μετά από εκείνον ήρθε η πανωλεθρία των Val Kilmer και George Clooney.

 

Το Flash είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου του 2022.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved